Menu

Overname Mondial Oostland Verhuizingen

Per 1 mei 2023 worden de activiteiten van Oostland Logistics BV voortgezet door Oostland Verhuizingen BV.

De huidige eigenaar, Jan van Santen, is inmiddels 70 jaar en ruim 52 jaar werkzaam geweest in nationaal en internationaal transport, verhuizingen en opslag. Jan blijft nog een aantal maanden betrokken bij de overgang van Oostland Verhuizingen naar de nieuwe eigenaar Dennis Snieder. 

Dennis Snieder | Nieuwe eigenaar Mondial Oostland Verhuizingen

Dennis Snieder, 34 jaar oud, is de nieuwe eigenaar van Mondial Oostland verhuizingen. Dennis heeft veel kennis van verhuizen, jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche en liefde voor het vak. 

Ruim 18 jaar geleden is hij als stagiair begonnen bij een erkend verhuisbedrijf, waar hij de kneepjes van het verhuisvak heeft geleerd en gegrepen werd door dit mooie beroep.

Dennis Snieder 
Directeur Mondial Oostland Verhuizingen 

Het is geweldig dat ik mij nu eigenaar mag noemen van dit erkende, mondiale verhuisbedrijf, dat al sinds 1928 bestaat. Met een hart voor verhuizen zet ik mij in om deze prachtige onderneming verder uit te bouwen en de kwaliteit te bieden zoals u dat van Mondial Oostland gewend bent.‘ Aldus Dennis Snieder, directeur Mondial Oostland Verhuizingen.

Deelnemer Mondial Movers BV

Oostland blijft deelnemer in Mondial Movers BV, het netwerk van 18 erkende verhuisbedrijven in Nederland. Al het personeel van Oostland wordt overgenomen door de nieuwe eigenaar.

Dankzegging Jan van Santen

Jan Van Santen

Jan van Santen, die het bedrijf Oostland overnam in mei 1999, bedankt hierbij hartelijk het personeel voor hun trouwe inzet en alle relaties voor hun vertrouwen in de verhuisgroep van Oostland, waartoe ook de volgende handelsnamen behoren: Vos verhuizingen Groningen, Van der Graaf Emmen,  Aad de Wit Hoogezand, Peter Timmerman Assen.

 

Jan van Santen
Mondial Oostland verhuizingen

Meer weten?

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Bel 0598 – 39 98 20 of gebruik onderstaande button en stel uw vraag.

Stel uw vraag