> Menu

Overhandiging Mondial fiets aan Lentis

Centrum voor Neuropsychiatrie (CNP) Lentis is al jaren trouwe klant bij Mondial Oostland Verhuizingen. Met enige regelmaat voeren wij, als gespecialiseerd zorgverhuizer, verhuizingen uit voor de vestigingen van deze zorginstelling. De hoogste tijd om iets terug te doen.

Jan van Santen, directeur van Mondial Oostland Verhuizingen, reisde af naar Lentis en overhandigde deze mooie Mondial fiets aan de heer Stikkelorum. De fiets heeft een mooie bestemming gekregen en wordt ingezet door het personeel, om naar de diverse locaties te fietsen.

Wat betekent gespecialiseerd zorgverhuizer?

Iedereen kan verhuizen, maar voor mensen met een geestelijke beperking, mindervaliden of mensen met ernstige psychische klachten is een verhuizing een extra zware belasting.

Verhuizen staat in de stress top 10 voor ‘gezonde’ mensen, stelt u zich voor hoe deze groep mensen een verhuizing ervaart.

Extra zorg en begeleiding is een absolute must. Als verhuizer moet je goed kunnen luisteren naar de wensen en behoeftenen en daarop adequaat kunnen inspelen. Het personeel van Mondial Oostland Verhuizingen is daarom opgeleid tot zorgverhuizer en gespecialiseerd om uw zorgverhuizing in goede banen te lijden.

In voorbereiding op de verhuizing, alsook tijdens de verhuisdag en in de nazorg staan deze gekwalificeerde zorgverhuizers in nauw contact met personeel, bewoners en hun familie en wordt er rekening gehouden met specifieke wensen en eisen om de verhuizing soepel en zorgeloos te laten verlopen. Alles wordt bijgehouden in een overzichtelijk draaiboek en er wordt flexibel ingespeeld op vragen en situaties tijdens de verhuisdag.

Verhuizen in de zorg? Mondial Oostland Verhuizingen

Neem direct contact op met onze verhuisadviseurs of vraag vandaag nog een offerte aan.

Lentis ontvangt Mondial fiets uit handen van Jan van Mondial Oostland Verhuizingen Lentis ontvangt Mondial fiets uit handen van Jan van Mondial Oostland Verhuizingen