> Menu

Nieuwe signing voor verhuiswagen van Mondial Oostland

Mondial Oostland Verhuizingen heeft in de afgelopen maand deze MAN luchtgeveerde meubelwagen van nieuwe signing laten voorzien door DD Reclame uit Sliedrecht. Mondial Oostland Verhuizingen gebruikt juist dit type wagens voor uw verhuizing om ervoor te zorgen dat uw goederen optimaal beschermd zijn tijdens transport. Daarnaast is het brandstofverbruik minimaal, dit resulteert in een lagere uitstoot en is daarmee dus beter voor het milieu.

Zorgeloos verhuizen doet u met Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt sinds 1928 zorgeloze verhuizingen voor haar klanten. Zowel nationale als internationale verhuizingen voor particulieren en voor de zakelijke markt. Een professioneel wagenpark, voorzien van hoogwaardige voorzieningen, gecertificeerd personeel en het gebruik van deugdelijk verpakkingsmateriaal dragen hieraan bij. Daarnaast zijn wij milieubewuste verhuizer (hyperlink pagina certificaten ISO), Erkende Verhuizer (hyperlink) en aangesloten bij FEDEMAC. Uw inboedel of bedrijfsinventaris volledig veilig en optimaal beschermd verhuizen naar uw nieuwe huis of bedrijfslocatie? Mondial Oostland Verhuizingen regelt het voor u!

Meer weten en direct contact met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen?

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar  info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een  offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Verhuiswagen voor signing

Wagen bedrukt Oostland

Verhuiswagen na signing