Menu

Nieuwe eigenaar voor Mondial Waaijenberg

Na maanden van voorbereidingen mag het grote nieuws gedeeld worden: Piet van der Wal is officieel eigenaar van verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg te Ede, de zuster van Mondial Oostland Verhuizingen. Een grote wens van Piet is in vervulling gegaan.

Na een bezoek aan de notaris is het stokje dan echt overgenomen van Jan van Santen, die jarenlang het gezicht en de eigenaar van de volledige verhuisgroep is geweest. Jan blijft directeur van Mondial Oostland Verhuizingen en zal zich blijven inzetten om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Nieuwe eigenaar voor Mondial Waaijenberg

Zoals u weet is Jan van Santen jarenlang de eigenaar en het boegbeeld van Mondial Waaijenberg en Mondial Oostland geweest. Hoewel het nog even duurt, de pensioen gerechtigde leeftijd komt voor Jan langzaamaan dichterbij. Daarom besloot hij opzoek te gaan naar iemand die passie heeft voor het vak, de capaciteiten en kennis en in huis heeft en de verhuisgroep wilde overnemen.

Hart ligt bij verhuizen

In Piet van der Wal vond Jan de persoon die volledig matcht met het profiel. Hij nam polshoogte bij Piet en Piet had interesse en de mogelijkheden om verhuisbedrijf Mondial Waaijenberg over te nemen. Vervolgens is alles in gang gezet om de overname te verwezenlijken. Piet van der Wal is een bekend gezicht binnen de Mondial Groep: na 18 jaar werkervaring bij Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen is hij sinds vorig jaar werkzaam bij Mondial Waaijenberg Verhuizers. Hij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround verhuisspecialist. Zijn hart ligt bij verhuizen en de kans om eigenaar te worden van ons Erkende verhuisbedrijf heeft hij direct met beide handen aangegrepen.

Piet van der Wal (links) nu eigenaar van Mondial Waaijenberg te Ede

Service en kwaliteit | zorgeloos verhuizen

Aan de service en kwaliteit van onze organisatie verandert er niks. Onze professionele verhuizers staan klaar om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen, zoals u al meer dan 120 jaar van ons gewend bent.

Over Mondial Movers

Mondial Oostland Verhuizingen is nu officieel aandeelhouder van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Het samenwerkingsverband bestaat uit 19 Erkende verhuisbedrijven met in totaal 25 vestigingen in Nederland. Mondial Movers werkt onder de slogan ‘de vriendelijke verhuizer’, waarmee onder meer gerefereerd wordt aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering.