Menu

Mondial Waaijenberg Groep verlengt contract met Van der Valk Hotel

Sinds mei 1999 maken directie en medewerkers van Mondial Waaijenberg Verhuizingen met enige regelmaat gebruik van de faciliteiten van het Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek.

Prima uitvalsbasis

Vooral wanneer onze vestiging in Kolham, Mondial Oostland Verhuizingen, grote verhuisopdrachten aanneemt, dan springen de collega’s vanuit Ede bij om onze klanten een zorgeloze verhuizing te bezorgen. Wel zo handig voor deze medewerkers om dan in de buurt te kunnen overnachten. Het Van der Valk hotel is hiervoor een prima uitvalsbasis.

Contact met Van der Valk verlengd

Mede gezien de jarenlange positieve ervaringen, van de directie en haar medewerkers, heeft de Mondial Waaijenberg Groep besloten om het contract te verlengen. Onlangs werden daarom de afspraken voor logies en ontbijt geformaliseerd en het contract ondertekend.

De elektrische verhuiswagen van Mondial Oostland Verhuizingen, 100% duurzaam verhuizen in Groningen en omstreken De elektrische verhuiswagen van Mondial Oostland Verhuizingen, 100% duurzaam verhuizen in Groningen en omstreken