Menu

Mondial Oostland Verhuizingen wordt sponsor van piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts

Afgelopen week is de Waaijenberg groep (met o.a. Oostland verhuizingen) sponsor geworden van het piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts. Dit koor is een echt vriendenkoor met een sociaal karakter en daar willen wij als bedrijf graag een bijdrage aan leveren, aldus directeur Jan van Santen.

Over piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts

Het piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts uit Hoogezand-Sappemeer is in 1994 opgericht en bestaat uit zo’n 50 leden. Dit shantykoor verzorgt ruim 20 optredens per jaar en maken van ieder optreden een happening.

Het publiek wordt tijdens deze optredens door de zingende piraten mee uit varen genomen over de wereldzeeën, direct vanaf de eerste tonen, waarmee het muzikale geschut in stelling wordt gebracht. Met enthousiasme, inzet en de discipline brengen de leden van dit koor, onder professionele begeleiding verzorgd door dirigent Harm op t Holt, sfeer verhogende zeemansliederen ten gehore en kunt u als luisteraar rekenen op een geslaagde middag of avond.

Voorwaarts Voorwaarts heeft inmiddels tal van prijzen gewonnen op maritieme festivals.

Mondial Oostland Verhuizingen en MVO

Mondial Oostland Verhuizingen vindt het belangrijk om haar bijdrage te leveren aan de maatschappij, daarom steunen wij diverse goede doelen en verenigingen. Lees hier meer over MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Voorwaarts voorwaarts