Menu

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt zorgverhuizing voor Lentis

Centrum voor Neuropsychiatrie (CNP) Lentis, locatie Vredestein, is verhuisd van Zuidlaren naar het Heijmanscentrum in Groningen. Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd zorgverhuizer en heeft deze verhuizing mogen verzorgen.

Wat betekent dat, gespecialiseerd zorgverhuizer?

Iedereen kan verhuizen, maar voor mensen met een geestelijke beperking, mindervaliden of mensen met ernstige psychische klachten is een verhuizing een extra zware belasting.

Verhuizen staat in de stress top 10 voor ‘gezonde’ mensen, stelt u zich voor hoe deze groep mensen een verhuizing ervaart.

Extra zorg en begeleiding is een absolute must. Als verhuizer moet je goed kunnen luisteren naar de wensen en behoeftenen en daarop adequaat kunnen inspelen. Het personeel van Mondial Oostland Verhuizingen is daarom opgeleid tot zorgverhuizer en gespecialiseerd om uw zorgverhuizing in goede banen te lijden.

In voorbereiding op de verhuizing, alsook tijdens de verhuisdag en in de nazorg staan deze gekwalificeerde zorgverhuizers in nauw contact met personeel, bewoners en hun familie en wordt er rekening gehouden met specifieke wensen en eisen om de verhuizing soepel en zorgeloos te laten verlopen. Alles wordt bijgehouden in een overzichtelijk draaiboek en er wordt flexibel ingespeeld op vragen en situaties tijdens de verhuisdag.

Over Lentis

Lentis is een landelijke zorgorganisatie, met ondermeer vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Drachten, Delfzijl, Emmen, Enschede, Groningen, Hilversum, Veendam en Winschoten enz.

De vestiging die Mondial Oostland mocht verhuizen verleent specialistische zorg op het gebied van hersenschade in combinatie met probleemgedrag. Zowel voor niet aangeboren hersenletsel (NAH) als bij hersenletsel door alcohol- en/of drugsgebruik. Daarnaast verleent deze organisatie zorg op tal van uiteenlopende psychische problemen voor volwassenen en kinderen.

Met dank aan Aad Stikkelorum voor de mooi drone foto.

Verhuizing Vredestein Lentis zorginstelling van Zudlaren naar Groningen