> Menu

Mondial Mondial Oostland Verhuizingen rijdt VIP naar De Regenboogschool te Assen

Ties Slotegraaf van Mondial Oostland Vehuizingen met Sinterklaas

Op 5 december jl. mocht onze chauffeur Ties Slotegraaf een wel heel bekend persoon naar De Regenboog school te Assen rijden. Deze VIP was Sinterklaas in hoogst eigen persoon.

Mondial Oostland Verhuizingen redder in nood

Even daarvoor ontvingen wij een telefoontje van de hoofdpiet.
Hij was in alle staten, de wagen van Sint had motorpech en er moest met spoed alternatief vervoer geregeld worden, of Mondial Oostland Verhuizingen wat kon betekenen? De kinderen zaten al vol spanning te wachten op Sinterklaas en het zou toch jammer zijn als ….

Natuurlijk begrepen wij hoe belangrijk deze noodkreet was, voor alle kinderen, maar ook voor de Sint, die toch graag iedereen even ziet voordat hij weer naar Spanje reist.

Om de Sint te helpen hebben wij dan ook direct onze planning omgegooid en voor deze bijzondere gelegenheid een verhuiswagen met chauffeur, Ties Slotegraaf, beschikbaar gesteld. Daarnaast voelden wij ons uiteraard zeer vereerd.

Eind goed al goed

Zo kwam onze goedheiligman, met alle pakjes, surprises, pepernoten en snoepgoed etc., toch nog op tijd aan bij De Regenboogschool en kon ook hier het sinterklaasfeest gevierd worden!