> Menu

Mondial Oostland verhuist Commissaris van de Koning

Een nieuwe Commissaris van de Koning in de Provincie Groningen, dat betekent verhuizen!

Wat waren wij vereerd toen wij bij Oostland Verhuizingen een telefoontje kregen; “Of we de verhuizing voor de nieuwe Commissaris van de Koning, de heer Paas en zijn vrouw Ruth Peetoom, konden regelen?” “Natuurlijk kunnen wij dat, maar eerst komen wij graag even bij u langs om een opname te doen en al uw wensen door te nemen.”

De commissaris ging verhuizen van Utrecht richting Groningen en de complete verhuizing moest binnen een paar dagen gereed zijn. Er werd gekozen voor compleet ontzorgen, dit houdt in dat onze verhuizers de huisraad en inboedel met zorg inpakken, meubels demonteren en zorgdragen voor een vlekkeloze verhuizing naar de nieuwe woning.

In de nieuwe woning zorgen wij er vervolgens voor dat alle meubels gemonteerd en op de gewenste plekken komen te staan, daarnaast worden de dozen met zorg uitgepakt en de items weer ingeruimd. Volgens een gestructureerde planning en binnen een week was de complete verhuizing van A t/m Z gerealiseerd.

De nieuwe Commissaris van de Koning in Groningen en zijn vrouw hebben laten weten zeer tevreden te zijn over onze inzet. Onder het genot van een gebakje kijken wij terug op een geslaagde verhuizing. En danken wij de heer Paas en zijn vrouw hartelijk voor het gestelde vertrouwen.