Menu

Mondial Oostland tijdens 100%NL Helpt

Tijdens de middagshow van 100% NL Helpt, donderdag 2 april 2020, was verhuizer Jan Smit van Mondial Oostland Verhuizingen te horen op de radio.

100%NL Helpt

100%NL Helpt heeft Mondial Oostland benaderd met de vraag of wij geheel belangeloos een verhuizing voor iemand kunnen verzorgen. Wij vinden het belangrijk om klaar te staan voor onze medemens die hulp kan gebruiken en bijvoorbeeld geen mogelijkheden heeft om terug te vallen op een sociaal vangnet.

U kunt hier het item bekijken. Met dank aan 100%NL

Verhuizing belangeloos uitvoeren

Met die reden heeft de directie besloten om in te gaan op de hulpvraag en deze verhuizing van Muntendam naar Noordbroek geheel belangeloos uit te voeren.

Verhuisopname

Voordat de verhuizing plaatsvindt wordt er eerst een bezoek gebracht door de verhuisadviseur voor een verhuisopname en om de verhuizing door te nemen. Daarnaast levert Mondial Oostland Verhuizingen verhuisdozen aan, die gebruikt kunnen worden om spullen in te pakken.

De verhuisdag

Tijdens de verhuisdag laden onze professionele verhuizers de complete inboedel, in een luchtgeveerde verhuiswagen en indien nodig verzorgen zij de demontage en montage van kasten en ledikanten. Tijdens transport is de inboedel verzekerd tegen schade en op het nieuwe woonadres wordt de huisraad netjes uitgeladen en zo nodig uitgepakt. Op deze manier dragen wij bij aan een zorgeloze verhuizing.

Over 100%NL Helpt

Hier vindt u meer informatie over 100%NL Helpt.

Het platform dat in het leven is geroepen om mensen te helpen met een klein of groot gebaar.