Menu

Mondial Oostland schiet te hulp bij basisschool te Smilde

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt spoedverhuizing basisschool De Schutkampen te SmildeIn februari jl. is bij CBS De Schutkampen te Smilde in drie lokalen betonrot geconstateerd. Dit betekende een directe sluiting van deze lokalen en een acute vraag om beschikbare lesruimte. Gelukkig lukte het de schoolleiding om snel een tijdelijk onderkomen te vinden voor hun leerlingen. Het was alleen nog zaak om de inventaris met spoed te verhuizen naar deze tijdelijke locatie.
COG Drenthe, de raad van bestuur waar de school onder valt, legde contact met de professionele verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen en er werd direct actie ondernomen om de basisschool te helpen.

Snel en professioneel verhuizen van onderwijsinstellingen

Mondial Oostland Verhuizingen heeft veel ervaring met het verhuizen van onderwijsinstellingen en heeft medewerkers in dienst die zeer flexibel zijn. Na enig schuiven in de planning werden de verhuizers in stelling gebracht, werd de boedel professioneel ingepakt en vervolgens naar de tijdelijke locatie verhuisd.

Mede dankzij de accurate actie van de medewerkers van Mondial Waaijenberg Verhuizers wordt er alweer volop les gegeven en ontstaan er geen achterstanden.

Meer weten over zorgeloos verhuizen met Mondial Oostland Verhuizingen?

Vraag een offerte aan of vul het contactformulier in en er wordt contact met u opgenomen.Uw vraag liever direct persoonlijk beantwoord? Bel dan 0598 – 39 98 20 of zend een e-mail, onze medewerkers helpen u graag.