Menu

Maatschappelijke bijdrage tijdens kennisfestival Midden-Groningen

Henk de Haas [verhuisadviseur Mondial Oostland Verhuizingen] over de maatschappelijke bijdrage van Mondial Oostland Verhuizingen die tijdens het Kennisfestival Midden-Groningen tot stand is gekomen;

‘Tijdens dit festival ben ik in contact gekomen met het Fanfarecorps Hoogezand-Sappemeer. Dit fanfarecorps krijgt een nieuw clubgebouw en zocht opslag voor hun archief.

Henk de Haas [verhuisadviseur bij Mondial Oostland Verhuizingen tijdens Kennisfestival Midden-Groningen. Bron: De Regiokrant.

‘Als maatschappelijk betrokken organisatie zijn wij blij dat wij een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren’

Mondial Oostland Verhuizingen heeft opslagfaciliteiten beschikbaar om archieven stofvrij, verwarmd en veilig te bewaren. De match was dan ook al snel gemaakt!

In ruil voor een gratis optreden van het Fanfarecorps verzorgt Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen de gratis opslag van het archief van het Fanfarecorps, op het moment dat dit nodig is. Als maatschappelijk betrokken organisatie zijn wij blij dat wij op deze manier een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.’

Meer over het Kennisfestival

Het Kennisfestival is georganiseerd door Midden-Groningse Uitdaging en de Vrijwilligerscentrale. Dit is hét evenement in Midden-Groningen waar ondernemers en maatschappelijke organisaties in een ontspannen sfeer samenkomen om elkaar te ontmoeten en zaken te regelen.

MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen is maatschappelijk betrokken en KSO gecertificeerd. Ons verhuisbedrijf en verhuismedewerkers zetten zich in voor maatschappelijke initiatieven en een betere samenleving. Meer over onze initiatieven en maatschappelijke bijdragen vindt u op de pagina MVO.

Gerelateerd

Regiokrant: Succesvolle vijfde editie van Kennisfestival Midden-Groningen

Nieuws Mondial Movers - Mondial Oostland Vehruizingen levert maatschappelijke bijdrage tijdens kennisfestival

Mondial Movers: Mondial Oostland Verhuizingen levert maatschappelijke bijdrage