Menu

Kunstverhuisdoos van het jaar

Zorgeloos verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen , kunstverhuisdoos 2018

Ieder jaar wordt er door Mondial Movers aan een kunstenaar gevraagd om een verhuisdoos te ontwerpen. De kunstenaar krijgt hierbij volledige ontwerpvrijheid. Het ontwerp wordt vervolgens gedrukt op de kunstverhuisdoos van het jaar. Doel van de kunstverhuisdoos is te onderstrepen dat een verhuisdoos meer voor de wereld kan betekenen dan alleen de normale dagelijkse opbergfunctie. De kunstenaars laten de verhuisdoos een eigen verhaal vertellen. Een verhaal dat gebruikers inspireert, integreert of zelfs kan verbazen.

Kunstverhuisdoos van het jaar 2018

Ronald Oudman, illustrator en cartoonist (www.studiodegarnaal.nl), heeft de kunstverhuisdoos van het jaar 2018 ontworpen en het resultaat mag er zijn! In het verhuisverhaal dat uitgebeeld wordt op de doos staat ‘positiviteit’ centraal. Verhuizen mag dan stressvol zijn, uiteindelijk komt alles goed. Vol energie aan mensen aan de slag, het huis wordt leeggeruimd en de inboedel wordt naar de nieuwe woning gebracht. Daar blijkt de stapel verhuisdozen hoger te zijn dan de woning die betrokken gaat worden. Toch gaan ze met een big smile door met de verhuizing, want ze weten dat uiteindelijk alles goed komt.

In 2013 werd de eerste kunstverhuisdoos gelanceerd door Mondial Movers. Mondial Movers sponsort kunst en kunstuitingen gerelateerd aan de branche of het bedrijf.

Zorgeloos verhuizen met de kunstverhuisdoos

Er is een gelimiteerde oplage van deze kunstverhuisdoos beschikbaar. Totaal worden er 20.000 exemplaren gefabriceerd en verspreid over de vestigingen van Mondial Movers. Wilt u zorgeloos verhuizen en gebruik maken van een mooi geïllustreerde kunstverhuisdoos tijdens uw verhuizing?

Mondial Oostland Verhuizingen Groningen biedt u nu de unieke kans. Neem contact op met een van onze medewerkers op 0598 399 820, of zend een e-mail naar info@oostland.com.

Gelimiteerde oplage en op = op.

Zorgeloos verhuizen begint bij Mondial Oostland Verhuizingen , kunstverhuisdoos 2018