Menu

Opslag van inboedel & verhuizing naar Spanje, de heer GvN

Mijn vrouw en ik zijn in 2021 naar Spanje getogen en hebben eerst onze huisraad bij Oostland in opslag gegeven.
Vanaf het allereerste contact was er een plezierige klik met de verhuis adviseur, die de taxatie uitvoerde.
Alle afspraken, informatie, offerte, opties etc. werden stipt en helder uitgevoerd en wij konden zo een goede keuze maken.
De verhuizing naar opslag verliep vlekkeloos en relaxed.

Een jaar later zijn we uit Spanje naar Nederland gekomen om de huisraad bij Oostland in de grote loods uit te zoeken en wat we niet mee wilden nemen, te verkopen cq door Oostland te laten afvoeren. Ook die operatie verliep uiterst plezierig met veel hulp en support van de mensen van Oostland.
Zodoende konden we vrij snel de huisraad terug brengen tot 1 container van 33 kub.

Daarna is die container binnen een maand bij ons in Spanje voorgereden en hebben twee mensen van Oostland en een collega verhuisbedrijf de huisraad binnen vier uren uitgeladen, incl. het in elkaar zetten van hoofdbed en een paar andere zaken. Ook dit verliep andermaal op rolletjes en zeer prettig.
Binnen 1 week hadden we alle dozen uitgepakt en in de betreffende kasten en kastjes staan en hangen.
Niet 1 gebroken stukje aardewerk. Ook de zeer kwetsbare barometer kwam perfect weer uit de verpakking, evenals alle schilderijen en glaswerk.

We hebben in ons leven al vele malen verhuisd, ook internationaal, maar deze verhuizing steekt er kwalitatief zonder meer in zeer positieve zin uit!

Mensen van Oostland, nogmaals onze hartelijke dank!