Menu

GasUnie complementeert Oostland voor verhuizing naar Groningen

Verhuizers helpen Gasunie Workplace

Hallo Jan, bij deze wil ik namens Gasunie jouw mensen bedanken voor de wijze waarop zij het Workplace project met de Thin Clients vervanging op professionele wijze hebben uitgevoerd.

Zie hierbij onderstaand verslag en bovenstaande foto.

Met vriendelijke groet,

Tonny Hulleman

In de afgelopen weken zijn op twee zaterdagen veel Thin Clients geplaatst op het Hoofdkantoor van de Gasunie te Groningen.

Afgelopen zaterdag (23 maart 2013) stond de laatste vervanging gepland op het Hoofdkantoor, waarna het project doorgaat richting de overige locaties. Op 23 maart werden de etages 1, 10, 11, 12 en 13 voorzien van een Thin Client.

Het project Workplace 2.0 heeft daarvoor de hulp ingeroepen (en gekregen) van Tonny Hulleman en de verhuisdienst van Mondial Oostland te Groningen. Samen hebben zij georganiseerd dat het project op de gewenste momenten de Thin Clients kon plaatsen.

Ook werd er geregeld dat zij de bureaus, waar een ‘grote’ computer stond, weggehaald werd en een kleine Thin Client geplaatst en schoon opgeleverd werd.

Zonder deze mannen zou het een stuk lastiger geweest zijn om de vervangingsslag zo soepel te laten verlopen. Inmiddels is het project in overleg met een aantal betrokkenen om de planning voor de locaties op te stellen. De verhuisdienst speelt daarin een belangrijke rol, mede dankzij hun flexibele en professionele opstelling kan het project naar verwachting de uitrol vereenvoudigen.

Met dank aan de verhuisdienst, zie foto:

Ties Slotegraaf, Franklin Overliese, Henk de Haas, Martin Bakker, Marcel Huizing, Anne Jan Dikkema, Manfred Hageman, Leen Hoogeveen, Mark v/d Meer, Gert Oosterveld, Richard Hoving, Alex Kroes, Andrë Wijgers, Herald Elsenga, Marcel Froentjes, Bert Kroezen.