Menu

Catawiki Assen ‘De verhuizing is vlot en goed verlopen’

Beste Jan,
Ik wil je graag nog even laten weten dat wij heel tevreden zijn over het verloop van de verhuizing. Het is vlot en goed verlopen en er was een goede sfeer en samenwerking met de beide teams van jullie, hartelijk dank daarvoor.

Ik heb ze (op mijn initiatief) beloofd dit compliment aan jou door te geven, met het verzoek dit ook even aan Jan van Zanten door te geven, want dat hebben ze wel verdiend !

Sandra Kinds

HR Manager

Bijzonderheden verhuizing Catawiki Assen

Deze kantoorverhuizing vond plaats op 22 en 23 maart jl. binnen Assen.
Voorafgaand aan de verhuizing heeft de projectmanager van Mondial Oostland Verhuizingen een verhuisopname gedaan van de te verhuizen kantoorinventaris en de verhuischecklist doorgenomen. Daarna is een duidelijke en haalbare planning opgesteld en een overzichtelijk draaiboek gemaakt. Hierdoor is deze bedrijfsverhuizing doeltreffend en professioneel georganiseerd.

Bedrijfsverhuizingen

Gaat u binnenkort met uw bedrijf of kantoor verhuizen en wilt u weten wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen? Mail onze verhuisadviseurs of bel 0598 – 39 98 20, wij staan graag voor u klaar om uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen.