Menu

Klant van de maand neemt Mondial Movers fiets in ontvangst

Deze maand is Mevrouw Scholtens door de verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen beoordeeld als klant van de maand en dat betekende dat zij deze maand de verhuisfiets heeft gewonnen.

Verhuizing perfect voorbereid

De verhuizing was perfect voorbereid, de verhuisdozen waren goed ingepakt en de stickers juist ingevuld. Daarnaast was de vriendelijkheid en de verzorging op de dag, koffie en thee etc. ook erg plezierig voor de verhuizers. Mede hierdoor is mevrouw Scholtens geselecteerd voor de Mondial Movers fiets

Overhandiging Mondial Movers fiets, ongeloof en blijdschap

Afgelopen week heeft Jan van Santen, directeur Mondial Oostland Verhuizingen, samen met Leon van de Velde, de ambassadeur van Mondial Movers en fietsende verhuizer, de Mondial Movers Verhuisfiets overhandigd.

Toen mevrouw Scholtens de brief van Mondial Movers ontving kon ze het in eerste instantie niet geloven; zij was geselecteerd voor de fiets!

Haar eigen fiets had ze eerder weggegeven aan een kleindochter, dus de nieuwe fiets kwam als geroepen. Ze was dan ook erg verguld met dit mooie cadeau. Na overhandiging van de fiets werd deze in de woonkamer geplaatst, zodat deze getoond kon worden aan vrienden, welke die avond voor een gezellig kaartavondje op bezoek kwamen.

Mondial Movers en Mondial Oostland Verhuizingen zijn blij dat de Mondial Movers fiets zo’n mooie bestemming heeft gekregen. Wij wensen mevrouw Scholtens veel fietsplezier toe.

Meer weten over deze Mondial Movers Verhuisfiets-actie?

De Mondial Movers Verhuisfiets-actie loopt zo lang de voorraad strekt. Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u kans maken op deze mooie fiets? Neem contact op met één van de verhuismedewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen of bel 0598 – 39 98 20.

Jan van Santen overhandigt Mondial Movers fiets