Menu

Jan Smit viert 25-jarig jubileum

Jan Smit 25 jaar in dienst bij Mondial Oostland Verhuizingen 2

Jan Smit vierde op 1 september zijn 25-jarig jubileum bij Mondial Oostland. Jan begon ooit als verhuizer binnen onze firma. Daarna heeft hij verschillende functies bekleed; zo werd hij chauffeur, groeide hij door naar projectleider en momenteel vervult Jan zijn rol als accountmanager met verve. Zijn liefde voor het vak is nog net zo groot als toen hij begon. “Elke dag is anders, en dat maakt dit werk zo leuk.”

Werken als verhuizer, elke dag weer anders

Alweer 25 jaar geleden reageerde Jan Smit op een advertentie van Mondial Oostland Verhuizingen.

“Ik ben aan de slag gegaan als verhuizer en vanaf de eerste dag is dat uitstekend bevallen. Je bent nog jong en kunt op dat moment veel leren van de ‘oude garde’ binnen het bedrijf. Bovendien is het werk gevarieerd: je ontmoet veel verschillende mensen en elke dag is daardoor anders.”

Van verhuizer naar verhuischauffeur

Een aantal jaren later werd Jan chauffeur. Jan vertelt een van zijn mooie anekdotes, inherent aan het werken in de verhuisbranche. “Wat mij vooral is bijgebleven is een rit die we maakten naar Italië. We zouden teruggaan met 80m3 aan spullen, wat een behoorlijk grote hoeveelheid is. Toen we aankwamen bij de plaats van bestemming zagen we een woning die zo klein was, wij konden ons niet stellen dat er zóveel spullen stonden.” Bij het betreden van de woning bleek al snel dat met name de zolder tot iedere centimeter was benut om spullen op te slaan. “Onvoorstelbaar dat er zoveel kwijt kon.”

2005,  Jan wordt projectleider

In 2005 maakte Jan zijn volgende carrièrestap binnen Mondial Oostland, in de functie van projectleider, waar hij uiteraard de benodigde diploma’s voor behaalde.

Iedereen een belangrijke schakel, wij vullen elkaar aan bij Mondial Oostland Verhuizingen

En sinds een paar jaar vervult hij de functie van accountmanager voor de zakelijke markt. In die hoedanigheid onderhoudt hij contacten met klanten als de Rijksuniversiteit Groningen, de provincie en diverse zorginstellingen. “We luisteren goed naar de wensen van de klant en waarderen het enorm dat zij vertrouwens in ons hebben om een project uit te voeren. Het mooiste van mijn werk is als een klant na afloop aangeeft tevreden te zijn met het eindresultaat en de manier waarop onze jongens het werk hebben gedaan. Iedereen vervult een belangrijke schakel in het verhuisbedrijf en wij vullen elkaar goed aan.”

Jan, namens directie en medewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen van harte gefeliciteerd!

Jan Smit 25 jaar in dienst bij Mondial Oostland Verhuizingen 2 Jan Smit 25 jaar in dienst bij Mondial Oostland Verhuizingen 2 Jan Smit 25 jaar in dienst bij Mondial Oostland Verhuizingen 2