Menu

In het ootje genomen!

Onze klant, mevrouw R. uit Sappemeer, houdt wel van een goeie grap en samen met onze verhuismedewerkers Mark, Robert, Harry en Damien wordt er ééntje bedacht, met haar piano en Jan Smit in de hoofdrol. Jan, onze verhuistaxateur, werd behoorlijk in het ootje genomen…

Jan Smit krijgt het even heel benauwd…wanneer hij opbelt naar verhuismedewerker Mark en informeert hoe de verhuizing van de inboedel en waardevolle piano, van mevrouw R. uit Sappemeer, verloopt.

Er is iets goed mis volgens Mark, de piano is van de lift gevallen en ligt volledig aan gruzelementen! Jan wordt er stil van, juist ook omdat er afgesproken was om dit dure muziekinstrument met extra zorg en aandacht te behandelen.

Grap tijdens de verhuizing van een piano. Jan Smit, verhuistaxateur, in het ootje genomen.

Daarna gaat de telefoon. Het is mevrouw R, de eigenaresse van de piano in kwestie. Jan is helemaal van slag en biedt haar direct zijn welgemeende excuses aan. Het is hem een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren, vakkundige verhuizers, gebruik van de juiste apparatuur en beschermende materiaal…. Uiteraard wordt het opgelost en hij vertelt over onze aanpak bij schade, want gelukkig zijn wij goed verzekerd. Mevrouw is gerustgesteld en hangt weer op.

Even later gaat de telefoon opnieuw! Jan, je bent in het ootje genomen, de verhuizing gaat heel erg goed. Inmiddels is de piano met behulp van de lift veilig van de eerste verdieping naar de begane grond verhuisd en ik ben zeer tevreden over de kundige aanpak van de verhuizers, zegt mevrouw R.

Over deze verhuizing

Mevrouw R. maakt tijdelijk gebruik van de beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten van Mondial Oostland Verhuizingen. Eerder dit jaar is haar inboedel, waaronder de piano, met behulp van een GEDA lift, vanaf de eerste verdieping naar de begane grond verplaatst. Met de luchtgeveerde meubelwagens is de huisraad naar de opslagloods in Kolham getransporteerd. De piano en huisraad zijn netjes verpakt en in een opslagcontainer geplaatst.

Piano is met de beschermende materialen ingepakt en opslagen in een container