> Menu

In actie voor de Verhuisfamilie

Op 18 september jl. hebben onze verhuizers een gratis verhuizing in Veendam verzorgd en kwam Mondial Oostland Verhuizingen in actie voor de Verhuisfamilie. Zo werd de familie K in staat gesteld om toch naar een andere woning te verhuizen. De familie laat weten erg blij te zijn met de geboden hulp.

Dankzegging Verhuisfamilie

Van de coördinatoren van de Verhuisfamilie en namens de familie K. ontvingen wij onderstaande dankzegging. Het is altijd weer fijn om zo’n pluim in ontvangst te mogen nemen!

Geachte heer van Santen,

Hierbij willen wij u hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van de verhuizing van de familie K.

Het echtpaar was onder de indruk van de professionaliteit en de hartelijkheid van de verhuizers. Zij hebben ons nogmaals gevraagd om uw bedrijf te bedanken.

Wij als begeleiding hebben de verhuizing en de verhuismedewerkers als zeer prettig ervaren en zullen u als bedrijf zeker aanbevelen bij de voor u potentiële klanten.

Met toestemming van het echtpaar K. sturen wij u enkele foto’s van de verhuisdag.

Met hartelijke groeten,

Familie K

En verhuis coördinatoren
Anita & Mathilde

MVO

Met enige regelmaat komt Mondial Oostland Verhuizingen in actie voor minderbedeelde burgers. MVO is een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen vindt u hier.

Over Stichting De Verhuisfamilie

Stichting De Verhuisfamilie is door Mondial Movers BV in het leven geroepen en ondersteunt minvermogende burgers,zonder sociaal vangnet,bij een verhuizing. Ze werft hiertoe fondsen en werkt samen met lokale vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers.

Mondial Oostland Verhuizingen is onderdeel van de Mondial Waaijenberg Groep. Deze groep is aandeelhouder van Mondial Movers BV, het samenwerkingsverband van erkende verhuisbedrijven in Nederland. Meer informatie over deze stichting vindt u op de website van Stichting De Verhuisfamilie.

 

Mondial Oostland verzorgt verhuizing in Veendam voor de Verhuisfamilie Mondial Oostland verzorgt verhuizing in Veendam voor de Verhuisfamilie Mondial Oostland verzorgt verhuizing in Veendam voor de Verhuisfamilie