Menu

iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham

Het kantoor en magazijn van iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham. Het bedrijf ontwerpt, assembleert, installeren en onderhoudt een compleet programma aan hoogwaardige hydrauliek componenten van hydraulische aandrijfsystemen.

Bedrijfsverhuizing van Veendam naar Kolham

Op 6 en 7 december 2018 hebben de professionele verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen deze bedrijfsverhuizing van Veendam naar Kolham zorgeloos uitgevoerd voor iHydraulicS. Het volledige kantoor en de inhoud van het magazijn, in totaal 200 kuub, werd in luchtgeveerde verhuiswagens overgebracht naar de nieuwe locatie in Kolham.

Bedrijfsverhuizing, van projectplan tot uitvoering

Voorafgaand aan deze bedrijfsverhuizing heeft onze accountmanager een opname op locatie gedaan en alle wensen doorgenomen.  Vervolgens is er een gecertificeerde projectleider toegewezen, deze projectleider heeft een duidelijke en haalbare planning voor de bedrijfsverhuizing van iHydraulicS gemaakt. Daarbij is o.a. gebruik gemaakt van een verhuischecklist, zodat er niets vergeten wordt. Vervolgens zijn alle gemaakte afspraken verwerkt in een projectplan, voorzien van een tijdsplanning, een stappenplan en een overzichtelijk draaiboek. Zo was ook deze bedrijfsverhuizing goed en professioneel georganiseerd. Vanaf de opname tot en met de veerhuizing is iHydraulicS volledig begeleid en is het bedrijf zorgeloos verhuisd.

Verhuiskosten aanvragen of een persoonlijke afspraak inplannen voor uw zakelijke verhuizing?

Wilt u weten hoe hoog de verhuiskosten voor uw zakelijke verhuizing zijn? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn, maar ook welke verhuisservices u van ons kunt verwachten. In het menu rechts op deze pagina kunt u een keuze maken om aanvullende informatie op te vragen.

Uiteraard plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in om zaken rondom uw bedrijfs- of werkplekverhuizing te bespreken. Vul ons contactformulier in, bel direct met een van onze verhuisspecialisten via 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com.

iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham met Mondial Oostland Verhuizingen iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham met Mondial Oostland Verhuizingen iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham met Mondial Oostland Verhuizingen iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham met Mondial Oostland Verhuizingen iHydraulicS verhuist van Veendam naar Kolham met Mondial Oostland Verhuizingen