Menu

Hulpgoederen aangekomen in Oles’k

In de afgelopen periode heeft stichting Believe in Oles’k heel veel spullen, gedoneerd door particulieren en bedrijven, in ontvangst mogen nemen. Mondial Oostland heeft de verhuisdozen gedoneerd voor dit geweldige initiatief om burgers en vluchtelingen in Oekraïne te helpen.

De hulpgoederen – ruim 120 kuub – zijn inmiddels aangekomen in Oles’l, Oekraïne en verspreid onder de vluchtelingen.

Steun stichting Believe in Oles’k

Wilt u stichting Believe in Oles’k steunen met een financiële bijdrage? Doneer op NL18 INGB 0008 9500 80 t.n.v. Stichting Believe in Oles’k of gebruik onderstaande QR-code en maak direct op een veilige manier uw financiële bijdrage over.

Het geld komt volledig ten goede aan zaken als: dekens, bedden, matrassen, hygiëne, voedsel, medicijnen enzovoorts. Deze hulpgoederen worden door vrienden van de stichting en de burgemeester van Oles’k verdeeld onder de vluchtelingen. Namens alle Oekraïners enorm bedankt!

Meer informatie over de maatschappelijke initiatieven van stichting Believe in Oles’k vindt u op deze website.

Maatschappelijk betrokken

Mondial Oostland Verhuizingen is een maatschappelijk betrokken organisatie en KSO-gecertificeerd. Directie en medewerkers dragen dan ook graag hun steentje bij en bieden hulp aan mensen die het niet zo breed hebben. Meer over onze MVO en KSO bij Mondial Oostland Verhuizingen vindt u hier.