> Menu

Huisraadbank Midden Groningen officieel geopend!

Woensdagmiddag 25 september heeft wethouder Jan Jakob Boersma, Gemeente Midden-Groningen, de huisraadbank officieel geopend. Mondial Oostland Verhuizingen stelt voor dit goede doel ruim 100m2 gratis opslagruimte ter beschikking.

Huisraadbank Midden Groningen

De huisraadbank is onderdeel van Stichting Midden-Groningse Uitdaging. Sinds de oprichting van deze huisraadbank, zo’n twee jaar geleden, kunnen maatschappelijke organisaties zich, namens cliënten, melden wanneer er behoefte is aan huisraad. Aan de andere kant wordt door ondernemers meubilair aangeboden, dat anders weggegooid zou worden.

Match tussen vraag en aanbod | minderbedeelden helpen

“Helaas heerst er nog veel armoede in Midden-Groningen. Door een match te creëren tussen vraag en aanbod kunnen wij minderbedeelden helpen en uitkomst bieden”, aldus Gerda Geurtsen, oprichter van Stichting De Uitdaging Midden-Groningen.

Ambassadeur van De Uitdaging

Jan van Santen, directeur van Mondial Oostland Verhuizingen, stimuleert dit maatschappelijke project al sinds de oprichting van de Edese Uitdaging. Ook is hij ambassadeur van De Uitdaging en draagt hij actief bij aan de oprichting van de “Uitdagingen” in het noorden van Nederland.

MVO bij Mondial Oostland

Met regelmaat komt Mondial Oostland Verhuizingen in actie voor goede doelen zoals de huisraadbank en stichting Midden Groningse Uitdaging.  MVO is een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen in Groningen  vindt u hier.

Artikel in HS krant, woensdag 2 oktober 2019