Menu

Groningen opgeschrikt door een aardbeving

Oostland boerderij 6Maandagmiddag 8 januari jl. werd Groningen opnieuw opgeschrikt door een aardbeving. Deze aardbeving, met het episch centrum bij Zeerijp, had een kracht van 3.4 op de schaal van Richter en is de zwaarste tot nu toe sinds 2012.

CVW aanspreekpunt voor melden en opnemen van aardbevingsschade

Het Centrum Veilig Wonen CVW is aanspreekpunt voor het registreren en opnemen van de aardbevingsschade. CVV werkt daarbij samen met regionale partijen, waaronder Mondial Oostland Verhuizingen. Wilt u schade melden? Ga dan naar het online schadedossier van CVW.

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt tijdelijke opslag inboedels

Veel mensen zijn gedupeerd, woningen zijn beschadigd en moeten hersteld worden en dat betekent tijdelijke opslag van inboedels. Wanneer een woning beschadigd is dan wordt er eerst bekeken of de schade hersteld kan worden. Wanneer de schade hersteld kan worden dan betekent dit dat mensen tijdelijk hun woning moeten verlaten en hun boedel tijdelijk opgeslagen moet worden. Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt met enige regelmaat de verhuizing en de tijdelijke opslag van huisraad. De inboedel wordt opgeslagen in de beveiligde opslagloodsen in Kolham Groningen totdat de woningen hersteld en aardbevingsbestendig zijn gemaakt.

Ruimte creëren om woningen beving bestendig te maken

Eerst moet er ruimte gecreëerd worden om woningen beving bestendig te maken. Met name de beneden verdieping, berging en zolder moeten leeg zijn om de herstelwerkzaamheden uit te kunnen voeren.

De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen ondersteunen bij het inpakken van de verhuisdozen, die door ons beschikbaar zijn gesteld en het demonteren van diverse meubilair.

Al naar gelang van de wens van de bewoner is het ook mogelijk om gordijnen, gordijnrails en lampen af te halen. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar een tijdelijke woning in de omgeving van Loppersum dan kunnen, al naargelang uw wensen, ook items overgebracht worden naar uw tijdelijke woning. Wanneer de herstelwerkzaamheden zijn uitgevoerd en u weer terug gaat verhuizen dan staan de verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen voor u klaar om u zorgeloos te verhuizen.

Gaat u verhuizen of moet u uw boedel tijdelijk opslaan?

Mondial Oostland Verhuizingen heeft beveiligde opslagfaciliteiten waar u uw huisraad veilig kunt stallen. Daarnaast kunt u zorgeloos verhuizen bij de Erkende Verhuizer van Groningen en omstreken. Bel 0598 – 39 98 20of mail info@oostland.com, onze verhuisadviseurs staan voor u klaar.