Menu

Eerste gevulde kringloopdozen retour!

Op donderdagmiddag 12 februari jl. nam Johan Vroom, werkleider logistiek Restore kringloop, de eerste gevulde kringloopdozen in ontvangst van Remco Buurma van Waaijenberg verhuizers BV. Bij deze bedankt Restore kringloop alle verhuizende klanten die via Waaijenberg verhuizers B.V. spullen aan Restore gegund hebben. Uiteraard Waaijenberg zelf als verhuizende partner van Restore kringloop ook bedankt!

Tweede leven

Wanneer een klant verhuist, krijgt deze van zijn verhuisbedrijf een Kringloopdoos waar hij overtollige, herbruikbare spullen in kan stoppen. Is de doos vol, dan zorgt de verhuizer ervoor dat de Kringloopdoos bij Restore kringloop komt. De spullen komen vervolgens in de Restore kringloopwinkels in Barneveld, Ede en Veenendaal terecht. De spullen gaan daar niet alleen een tweede leven tegemoet maar leveren ook werk op aan mensen die extra hulp of begeleiding kunnen gebruiken bij werk én bieden koopjeskansen voor klanten.

Krachten gebundeld

De kringloopdoos is een samenwerking van Restore kringloop met Passies Verhuizers (Veenendaal) en Mondial Waaijenberg Verhuizers (Ede). Samen hebben zij hun krachten gebundeld in de kringloopdoos om op die manier een bijdrage te leveren aan hergebruik, sociale werkgelegenheid en koopjeskansen.

Meer informatie over de kringloopdoos

Kringloopdoos