Menu

Geslaagde zorgverhuizing Borgerhof – Borger

Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt geslaagde zorgverhuizing Borgerhof – Borger, voor de Tangenborgh groep uit Emmen. Deze grote operatie, waarbij 50 bewoners, het kantoor, het restaurant en de keuken van de tijdelijke noodlocatie verhuisd werden naar het gerenoveerde pand, is succesvol uitgevoerd.

Niks aan het toeval overgelaten

Voorafgaand aan deze zorgverhuizing zijn eerst alle bijzonderheden vastgesteld en is een planning opgesteld, zo is er niks aan het toeval overgelaten. Er is daarbij o.a. rekening gehouden met beperkingen van de bewoners. Zo zijn er bijvoorbeeld specialistische zorgverhuizers ingezet om cliënten met een (verstandelijke) beperking en ouderen die bedlegerig of moeilijk ter been zijn, te begeleiden tijdens deze verhuizing die toch een emotionele ervaring was voor een aantal cliënten.

De verhuizing

Tijdens de renovatie van zorgcomplex van De Borgerhof hebben de cliënten zo’n 19 maanden gewoond op een tijdelijke locatie. Na deze renovatie is De Borgerhof klaar voor de toekomst. De kamers van het woon-zorgcomplex en de aanleunwoningen zijn ruimer gemaakt, verouderde apparatuur e.d. is vervangen, kortom alles is vernieuwd.

Van 10 september t/m 17 september jl. zijn 14 verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen dagelijks in touw geweest om de huisraad, van de 39 bewoners die in het zorgcomplex verblijven en 11 mensen die in de aanleunwoningen woonachtig zijn, met twee verhuiswagens over te brengen naar de vernieuwde locatie. Ook de inventaris van vier kantoren, materialen die in diverse bergingen stond opgeslagen, het restaurant en de inhoud van de keuken zijn in deze periode volgens planning verhuisd.

Verhuizen van senioren en ouderen

Mondial Oostland Verhuizingen is specialist in het verhuizen van senioren en ouderen. Tijdens uw verhuizing met Mondial Oostland Verhuizingen is uw inboedel allrisk verzekerd, daarnaast zijn onze medewerkers zuinig op uw spullen. Ontdek de gestructureerde aanpak en de verschillende verhuisservices van Mondial Oostland Verhuizingen voor uw zorgeloze verhuizing.

Ja, ik wil direct een offerte aanvragen!
Ja, ik wil een informatiepakket!

Zorgverhuizing

Mondial Oostland Verhuizingen is gespecialiseerd in zorgverhuizingen. Een zorgverhuizingvereist specialistische kennis en verhuizers die weten hoe ze om moeten gaan met cliënten met een (verstandelijke) beperking, of zieken en ouderen die met bed en al verhuisd moeten worden. Mondial Oostland Verhuizingen zet voor dit soort verhuizingen haar zorgverhuizers in. Naast een haalbare planning wordt er goede begeleiding verleend en wordt er met tal van andere zaken rekening gehouden, met het doel dat cliënten zo min mogelijk hinder ervaren tijdens de verhuizing.

Zorginstelling verhuizen? Neem contact op met Mondial Oostland Verhuizingen

Mondial Oostland Verhuizingen heeft het materieel en de mankracht in huis om grote en complexe verhuizingen efficiënt voor u uit te voeren. Laat u informeren door de verhuisadviseurs van Mondial Oostland en bel 0598 – 399 820, vraag direct een offerte aanof stuur een e-mail. Wij staan voor u klaar en verzorgen graag uw zorgeloze zorgverhuizing.

Zorgverhuizer Mondial Oostland Verhuizingen verhuist zorginstelling De Borgerhof te Borger Borgerhof wordt verhuisd door Mondial Oostland Verhuizingen, gespecialiseerd in zorgverhuizingen