Menu

Gastles van Opa Jan de Verhuizer

24 kinderen uit in groep 1 en 2 van Basisschool de Windroos, te Wijk bij Duurstede, ontvangen gastles van Opa Jan de Verhuizer.

Veel kinderen in de klas zijn onlangs verhuisd of gaan binnenkort verhuizen, het thema verhuizen sluit daarom erg aan bij de belevingswereld van de kinderen.

Wat is verhuizen?

Opa Jan, directeur van Mondial Oostland Verhuizingen, voert al jaren verhuizingen uit en is daarom bij uitsteek de uitgelezen persoon om antwoord te geven op deze vraag. Opa Jan vertelt over hoe men in het verleden verhuisde, met paard en wagen en hoe men anno 2019 verhuist, in luxe luchtgeveerde meubelwagens, CO2 neutraal verhuizen etc..

De kinderen leren hoe ze verhuisdozen moeten vouwen, spullen moeten inpakken, zodat alles heel blijft tijdens de verhuizing en hoe alles weer uitgepakt moet worden en er wordt een verhuiswagen nagetekend.

Opa Jan leert de kinderen een liedje over Marietje, Jan en Koen, die voor moeder een boodschap doen…, terwijl de ‘uitpakploeg’ bezig is.

Echte verhuisdozen en -kleurboeken

De kinderen zijn blij met de verhuiskleurboeken en potloden en de echte verhuisdozen om mee te spelen.

MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen

Opa Jan geeft in het kader van MVO met regelmaat gastlessen over verhuizen. Dit doet hij met veel verve en plezier. MVO is voor Mondial Oostland Verhuizingen een belangrijke pijler binnen de bedrijfsvoering. Meer weten over MVO of wilt u een gastles verzorgd door Opa Jan? Neem contact op of stuur een e-mail met uw vraag.