Menu

Familiedag Mondial Movers 2022

Bron: Mondial Movers

Dit jaar verzamelden er 800 bezoekers bij de Apenheul voor de Familiedag van Mondial Movers.

Deze Familiedag wordt eens in de vijf jaar georganiseerd en is voor alle medewerkers en hun familieleden, van aangesloten Mondial verhuisbedrijven.

https://youtube.com/watch?v=GSoTlFV5mKQ%3Ffeature%3Doembed

Over Mondial Movers

Mondial Oostland Verhuizingen is sinds 2003 aangesloten bij Mondial Movers. De landelijke verhuisorganisatie van Erkende Verhuizers, met vestigingen in heel Nederland. Om alle medewerkers te bedanken voor hun inzet en om ze de gelegenheid te geven elkaar te ontmoeten wordt deze Familiedag georganiseerd. Een traditie die, gezien de hoge opkomst, zeer gewaardeerd wordt door het personeel.

Ontmoetingsplaats

Deze editie van de Familiedag werd gehouden in de Apenheul. Gezinnen konden genieten van een geheel verzorgde dag. Bij aankomst werden de jongste bezoekers verrast met een tas met cadeautjes.
Rond het middaguur was er een voederpresentatie van de gorilla’s waar de hele groep zich verzamelde. Daarnaast was er speciaal voor de Mondial-familie een ontmoetingsplaats ingericht (Kambizuri) waar iedereen terecht kon voor een hapje en een drankje.
Vanuit de Mondial Movers Foundation was Henk Vlot (theatermaker op locatie) aanwezig om ’s ochtends alle gezinnen te verwelkomen. ’s Middags zwaaide hij op geheel eigen wijze alle medewerkers en hun familieleden uit.