Menu

Facilitaire ondersteuning

In deze tijden kan het een uitdaging zijn om uw organisatie draaiende te houden.  Mondial Oostland biedt facilitaire ondersteuning aan  uw organisatie en helpt bij huisvestingsvraagstukken. Op die manier wordt voorkomen dat de werkzaamheden (deels) stil komen te liggen.

Vraag een offerte aan

Professionals voor facilitaire ondersteuning

Wij hebben ervaren professionals voor facilitaire ondersteuning klaar staan die voor korte of langere periode inzetbaar zijn op uw locatie. Het resultaat: Het werk blijft doorgaan en wij zorgen voor een veilige werkomgeving

Onze facilitaire diensten

Een overzicht van de facilitaire diensten van Mondial Oostland Verhuizingen treft u hieronder aan:

Projectmanager / Projectleider

> Helpt uw organisatie in deze hectische tijd met het optimaliseren van werkprocessen en het draaiende houden van Projecten.

Servicemedewerker/Handyman

> Voor het uitvoeren van klein technisch onderhoud en het begeleiden van storings- en servicemonteurs. Fungeert als aanspreekpunt voor uw medewerkers.

FM-Manager

> Voor het tijdelijk herinrichten van uw facilitaire organisatie en ter ondersteuning bij facilitaire aanbestedingen.

Vraag een offerte aan

Wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen

Onze professionals zijn ervaren, breed inzetbaar en kunnen direct voor u aan de slag.

Is het voor uw personeel niet mogelijk om vanuit huis te werken? Mondial Oostland maakt binnen een kort tijdsbestek indelingstekeningen van uw kantoor om de ruimte opnieuw in te richten volgens de richtlijnen van het RIVM (1,5 meter afstand).

Wij zorgen voor optimale werkprocessen in uw organisatie door het (tijdelijk) leveren en inrichten van een Facilitair Management Informatie System (FMIS). Hiermee behoudt u overzicht en wordt de productiviteit van uw medewerkers verhoogd.

Download

Download hier de flyer:
Facilitaire ondersteuning

Of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan