Menu

Expeditie Grunnen (RTVNoord) ziet verhuiswagen en krijgt ‘gouden verhuistip’

Bron: RTVNoord

Het is 8 augustus, met een ventilator in de bus is Expeditie Grunnen (RTV Noord) – met presentatrice Beppie van der Sluis – onderweg en op zoek naar het weekendgevoel van de Groninger. Tijdens deze expeditie rijdt de filmcrew langs Slochteren, waar Beppie een verhuiswagen van Mondial Oostland ziet staan. Daar wil zij het fijne van weten dus gaat zij op onderzoek uit….

Verhuizer Manfred Hageman, bekijk video (18:00 minuten) Bron: RTVNoord

Zij loopt Manfred Hageman tegen het lijf, verhuismedewerker bij Mondial Oostland Verhuizingen. Op dat moment legt hij net de laatste hand aan de verbouwing van het huis waarin hij met zijn gezin gaat wonen.

Ondertussen is Manfred ook bezig om zijn inboedel te verhuizen, vanuit de huidige woning – twee huizen verderop – naar het nieuwe woonadres. Uiteraard gebruikt hij hiervoor één van de luchtgeveerde meubelwagens die Mondial Oostland Verhuizingen rijk is en het juiste verpakkingsmateriaal en stevige verhuisdozen, zodat zijn inboedel goed beschermd is tijdens transport.

Gouden verhuistip

Manfred komt met de gouden verhuistip voor alle kijkers en iedereen die gaat verhuizen:  

Zorg dat je huis af is voordat je gaat verhuizen!

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan vindt u hier nog meer handige verhuistips.

Wat is Expeditie 1,5 meter?

Presentatrice Beppie van der Sluis, van RTVNoord, rijdt met haar team rond in een Expeditiebus naar plekken waar mensen over praten.

Gerelateerd nieuws:

RTVNoord Expeditie 1,5 meter: