Menu

Expeditie Grunnen (RTVNoord)

In de video van Expeditie Grunnen, geplaatst bij het artikel ‘Trainer Patrick neemt afscheid van BNC J09…’, 19 oktober 2021 RTVNoord, wordt o.a. een bezoek gebracht aan Yvonne en Rob Brouwers in Sellingen.

Derk Bosscher van Expeditie Grunnen in gesprek met Yvonne Brouwers, bekijk video vanaf 18:24
Bron: RTVNoord

Rob en Yvonne zijn net zes weken daarvoor zorgeloos verhuisd vanuit Bussum naar Sellingen en het verhuisteam Mondial Oostland Verhuizingen mocht deze verhuizing verzorgen. De keuze om naar Sellingen te verhuizen was volgens Rob Brouwers snel gemaakt.

Verhuizing van Bussum naar Sellingen

De verhuizing van Bussum naar Sellingen verliep voorspoedig en heeft twee dagen in beslag genomen. Naast de inboedel [31 m3] die in luchtgeveerde meubelwagens is vervoerd, is ook auto ‘Miepie’ [in de video te zien vanaf 20:15 min.] verhuisd met behulp van een autoambulance.


Bron: RTVNoord

Familie Brouwers heeft de inboedel zoveel mogelijk zelf ingepakt. In totaal zijn hier ca. 165 verhuisdozen en 25 boekendozen voor gebruikt. Op 3 september jl. hebben drie verhuismedewerkers de hangkleding in twee garderobedozen geplaatst en zijn matrassen, schilderijen en klokken vakkundig verpakt en geladen in de luchtgeveerde meubelwagens. ‘Miepie’ is vastgezet op de autoambulance en het geheel is getransporteerd naar de beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten van Mondial Oostland Verhuizingen.  De volgende dag hebben onze verhuizers de volledige boedel gelost bij de woning in Sellingen.

Verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u een offerte aanvragen? Gebruik onderstaande button of neem direct contact op met een van onze verhuisadviseurs en bel 0598 – 399 820.

Vraag een offerte aan

Verhuistips

Verhuizen doet u niet dagelijks, daarom delen wij graag enkele handige verhuistips met u.