Menu

Drie basisscholen verhuizen naar Kindcentrum Zuiderkroon

Drie locaties, 400 m3 inventaris, 1200 verhuisdozen, ca. 406 manuren, zeven dagen, 20 professionele verhuizers, twee handymannen, vier verhuiswagens, rolcontainers, hondjes en kastenkarren. Het leeghalen van oude locaties en de afvoer van oud meubilair… Drie basisscholen verhuizen zorgeloos naar Kindcentrum Zuiderkroon te Hoogezand.

Verhuizing van basisscholen

De verhuizing van basisscholen OBS het Ruimteschip en OBS Nico Bulder [nu gefuseerd en verder onder de naam OBS Het Noorderlicht] en SBO de Sterren is soepel verlopen.

Verhuizing basisscholen, voorbereidingen

Om de verhuizing van deze basisscholen, vanuit drie verschillende locaties naar één centrale locatie, in goede banen te leiden en niks aan het toeval over te laten, heeft de verhuisadviseur en projectleider van Mondial Oostland Verhuizingen nauw overleg gehad met de verantwoordelijken binnen deze onderwijsinstellingen. De eerste stap voor een soepel verloop is dat alle aspecten en de wensen/eisen van de klant worden doorgenomen.

Vervolgens heeft de projectleider een draaiboek, voorzien van een planning, opgesteld en deze afgestemd met alle betrokken partijen. Zo is voor iedereen helder hoe de verhuizing verloopt en dat draagt bij aan het ontzorgen van de klant.

De verhuizing

De klant wilde graag zelf de inventaris inpakken. Ruim voordat de verhuizing zou plaatsvinden zijn de verhuisdozen, inclusief codeerstickers, aangeleverd.

Op 17 en 18 augustus jl. heeft ons verhuisteam, bestaande uit 12 verhuismedewerkers en de projectleider, de gecodeerde inventaris zorgvuldig verhuisd naar Kindcentrum Zuiderkroon.

In de daaropvolgende dagen – 19 en 20 augustus jl. – hebben twee handymannen van Mondial Oostland Verhuizingen de handymanwerkzaamheden uitgevoerd, zoals het ophangen van whiteboards, schilderijen, rails etc.

Medio september hebben acht verhuizers, met behulp van twee verhuiswagens en in drie dagen tijd, de oude locaties leeggehaald en is oud meubilair afgevoerd.

Kindcentrum Zuiderkroon

Het gebouw waar Kindcentrum Zuiderkroon in gehuisvest is herbergt ook twee moderne gymzalen, is flexibel, duurzaam, gasloos, bevingsbestendig en toekomstbestendig. Het is gebouwd in het kader van het versterkingsprogramma Scholenprogramma Midden-Groningen .

Onderwijsinstelling zorgeloos verhuizen

Uw onderwijsinstelling zorgeloos verhuizen? Het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen staat voor u klaar. Bel 0598 – 399 820 of gebruik onderstaande button en kom direct in contact met één van onze verhuizers.

Stel uw verhuisvragen!

Gerelateerd nieuws

Dagblad van het noorden over verhuizing basisscholen naar Kindcentrum Zuiderkroon Hoogezand

Mondial Oostland Verhuizingen = zorgeloos verhuizen van uw onderwijsinstelling