Menu

Demissionair premier Mark Rutte bezoekt aardbevingsgebied in Groningen

Op vrijdag 16 juni jl. bezocht Mark Rutte de plaatsen Appingedam, Loppersum en Groningen om met gedupeerden te praten over de omstreden gaswinning en de gevolgen ervan. Onze verhuisdozen waren prominent in beeld en dat is niet voor niks.

Mondial Oostland Verhuizingen schiet vaak te hulp

De verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen schiet regelmatig te hulp, wanneer een woning door een aardbeving is getroffen en (tijdelijk) onbewoonbaar wordt verklaard. Getroffenen worden geholpen met hun verhuizing of de opslag (hyperlink pagina opslag) van hun inboedel in onze beveiligde loodsen te Kolham. Zo ook bij een ingestorte schuur te Kolham.

Het Rijk moet meer verantwoordelijkheid nemen

Mark Rutte sprak tijdens zijn bezoek met meerdere gedupeerden en om na te gaan wat er nodig is om de problemen sneller op te lossen. Hij was erg onder de indruk van de ingrijpende verhalen en Rutte vindt dat het Rijk meer verantwoordelijkheid moet nemen voor de problemen.

Petitie

Cabaretier Freek de Jonge overhandigde op het provinciehuis in de stad Groningen aan Rutte de petitie ‘Laat Groningen niet zakken.’ Deze petitie is tot nu toe ruim 200.000 keer ondertekend.