Menu

Camerabeveiligingssysteem voor opslagfaciliteiten Mondial Oostland

Camerabeveiligingssysteem in opslagfaciliteiten Mondial Oostland

Begin september heeft Mondial Oostland Verhuizingen de beveiliging van haar 7.500m2 opslagloodsen verder uitgebreid met de installatie van een camerabeveiligingssysteem.

Zowel particuliere en zakelijke opslagfaciliteiten optimaal beveiligd

Voor relaties, zowel particulier als zakelijk, die tijdelijk of voor langere tijd hun boedel, kantoorinventaris en/of archieven veilig willen opslaan heeft Mondial Oostland Verhuizingen sinds jaar en dag klasse 3 beveiligde opslagcapaciteit beschikbaar.

Bij Mondial Oostland zijn wij zuinig op de spullen van een ander. Dat geldt zowel voor verhuizingen als ook voor de opslag van uw waardevolle bezittingen. Wij houden nieuwe beveiligingsmogelijkheden in de gaten en met het gebruik van dit camerasysteem bieden wij extra bescherming.

Voor u een rustig gevoel en vanuit Mondial Oostland een toegevoegde service. Uw waardevolle bezittingen zijn onder optimale omstandigheden ondergebracht, wanneer u kiest voor opslag in de opslagfaciliteiten van Mondial Oostland.

Meer weten over beveiligde opslag?

Mondial Oostland verhuizingen is gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedels. Dit is ideaal als u gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op met een van onze adviseurs.

Camerabeveiligingssysteem in opslagfaciliteiten Mondial Oostland Camerabeveiligingssysteem in opslagfaciliteiten Mondial Oostland