Menu

Brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend

Directeur Jan van Santen heeft op maandag 19 november jl., samen met 12 andere Erkende Verhuisbedrijven, de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend.

Enkele kernwoorden uit deze brede Code zijn transparant, fatsoenlijk en zorgvuldig ondernemen. Met de ondertekening van het document staat Mondial Oostland Verhuizingen garant voor het leveren van kwaliteit en duurzaam ondernemen en bevestigt onze organisatie dat zij haar verantwoordelijkheid neemt voor een gezond marktklimaat binnen de verhuisbranche.

Brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Het doel van de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag is om doorgeschoten marktwerking tegen te gaan en daar waar nodig het verantwoordelijkheidsgevoel van partijen aan te spreken. Elke aangesloten sector heeft hiervoor een Codekamer, die toeziet op de naleving van de code. Dit zorgt voor een betere balans in de prijs/kwaliteit verhouding en waarborgt een gezond marktklimaat in de verhuisbranche. Dit is zowel in het belang van opdrachtgevers, opdrachtnemers alsook voor werknemers.

Organisatie voor Erkende Verhuizers

De code werd in 2015 al omarmd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer en heeft de mogelijkheid om deze code te ondertekenen met beide handen aangepakt. Zo laat onze organisatie zien dat wij het belangrijk vinden om sociaal verantwoord te ondernemen. Meer over de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag vindt u hier.

Congres brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Op 5 maart 2019 vindt het congres van de brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag plaats. Meer over de code en het congres vindt u hier.

Mondial Oostland Verhuizingen ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag Mondial Oostland Verhuizingen ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag Mondial Oostland Verhuizingen ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag  Mondial Oostland Verhuizingen ondertekent brede Code Verantwoordelijk Marktgedrag