Menu

Bijzondere verhuizing Technische Dienst RUG

Projectverhuizing Technische Dienst Rijksuniversiteit Groningen (RUG) naar tijdelijke huisvesting
De Technische Dienst RUG, Rijks Universiteit Groningen, is verhuisd naar een tijdelijk onderkomen. Het was een niet alledaagse verhuizing, waarbij het complete machinepark en de kantoorinventaris, totaal ruim 400m3 volume (ca. 800m2 vloeroppervlakte), door Mondial Oostland op professionele wijze is overgebracht naar de nieuwe tijdelijke locatie.

Start nieuwbouw en toekomst

Nu het pand leeg is kan een start gemaakt worden met de sloop van het oude gebouw. Daarna zal op deze locatie, binnen enkele jaren, een nieuw pand herrijzen. Het bouwproces zal enkele jaren in beslag nemen. Zodra de nieuwe locatie gereed wordt de technische dienst terugverhuisd.

Groot zakelijke verhuizing in goede banen

Een groot zakelijke verhuizing, projectverhuizing, vereist een projectmatige aanpak.
Mondial Oosland heeft hiervoor gekwalificeerde projectleiders en het juiste materieel beschikbaar.  Zo wordt er o.a. gebruik gemaakt van meterbakken, kastenkarren, kluislifters, tankjes (zwaardere machines) rolcontainers etc.
Uw zakelijke verhuizing wordt professioneel begeleid, niks wordt aan het toeval overgelaten. Voor deze verhuizing is bijvoorbeeld een projectleider aangesteld die vooraf alle stappen met de klant heeft doorlopen, het draaiboek verzorgt en de verhuizing in goede banen leidt.

De medewerkers van de RUG hebben alle kleine artikelen in- en uitgepakt in meterbakken en de machines gereed gemaakt voor vervoer. Mondial Oostland verzorgde de begeleiding en transport van de goederen naar de nieuwe tijdelijke huisvesting en werd daarbij ondersteund door Wagenborg Nedlift, gespecialiseerd in horizontaal, verticaal en zwaar transport.

Verhuizing naar volle tevredenheid uitgevoerd

Het was een niet alledaagse projectverhuizing, die de nodige aandacht heeft vereist. De RUG heeft laten weten dat deze verhuizing naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

OOS Verhuizing RUG 3 OOS Verhuizing RUG 3 OOS Verhuizing RUG 3