Menu

Archiefverhuizing voor Provincie Groningen

Op 7 en 8 maart jl. hebben drie verhuizers van Mondial Oostland een archiefverhuizing voor Provincie Groningen succesvol uitgevoerd. Ruim 400 meter archief is verhuisd vanuit het Provincie Huis Groningen naar het opslagdepot in Hoogkerk.

Archiefverhuizing, de werkzaamheden

Voor deze archiefverhuizing hebben drie verhuismedewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Het laden van het archief in rolcontainers, vanuit de stellingen
  • Het verhuizen van het archief naar het opslagdepot, met behulp van twee verhuiswagens
  • Het archief uitpakken en plaatsen in de stellingen op de nieuwe locatie

Archiefverhuizing goed verlopen

Deze archiefverhuizing is goed verlopen. Van de Beleidsmedewerker Documentair Informatie Voorziening, Domein Ondersteuning/Team ONDDIV, Provincie Groningen ontvingen wij een leuke reactie:

Het is allemaal heel goed verlopen, goede samenwerking met de verhuizers, prima sfeer en een fantastisch resultaat. Ben er heel blij mee.

Nogmaals hartelijk dank voor de prettige samenwerking en het prachtige resultaat.

Het is altijd plezierig wanneer een opdrachtgever tevreden is. Het grote voordeel voor onze klanten is dat de verhuismedewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen de specialistische kennis in huis hebben om archieven professioneel te verhuizen.  

Verhuizen van archieven, specialistisch werk

Het verhuizingen van archieven is specialistisch werk en vraagt om een projectmatige werkwijze. Kenmerkend aan een archiefverhuizing is de hoge moeilijkheidsgraad; Alle te verhuizen documenten moeten tijdens en na de verhuizing beschikbaar en vindbaar zijn. Vakmanschap en goede registratie tijdens de uitvoering, maar ook een gedegen voorbereiding zijn hierin een absolute must. Onze ervaren en vakkundige archiefverhuizers zorgen dat uw archiefstukken juist en opvolgend in- en weer uitgepakt worden.

Vertrouwelijke of kostbare informatie

Het herhuisvesten van archieven kan ook uitgevoerd worden tijdens een complete bedrijfsverhuizing of een interne verhuizing. De archiefverhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen zijn gescreend en dragen tijdens de verhuizing zorg voor beveiliging, toezicht en het vlekkeloos verhuizen van archieven, die vaak zeer vertrouwelijke of kostbare informatie bevatten. Dat Mondial Oostland Verhuizingen daadwerkelijk over alle middelen en kennis beschikt om een archiefverhuizing uit te voeren is vastgesteld tijdens een audit door de onafhankelijke organisatie DEKRA-KEMA.

Archiefopslag

Mondial Oostland Verhuizingen heeft ook faciliteiten beschikbaar voor archiefopslag. Daarin kan uw archief, in speciaal ingerichte ruimtes, veilig opgeslagen worden. De archieven worden bewaard, beheerd en blijven toegankelijk ter inzage en voor opvragingen. Deze opslagfaciliteiten zijn geschikt voor zowel de bewaarneming van statische archieven met een lage opvraagfrequentie als voor dynamische archieven met een hoge opvraagfrequentie. Heeft u een vraag over archiefopslag, gebruik dan onderstaande button en neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Verhuizen van archieven

Wilt u meer weten over het verhuizen van archieven of een offerte aanvragen? Wij verzorgen verhuizingen door de hele provincie Groningen, bijvoorbeeld als verhuisbedrijf in Appingedam. Neem contact op met één van de verhuismedewerkers van Mondial Oostland Verhuizingen en gebruik onderstaande button of bel 0598 – 399 820.

Neem contact op