Menu

Een 9,5 voor Mondial Oostland Verhuizingen!

Eind 2016 verzorgde Mondial Oostland Verhuizingen een zorgverhuizing voor bewoners van de Klipper, Lentis Groningen (organisatie voor geestelijke gezondheidszorg). Na deze verhuizing zijn wij door bewoners en hun familie beoordeeld met een 9,5. Iets waar wij best trots op zijn!

Een 9,5 voor Mondial Oostland Verhuizingen!

Voordat de verhuizing in gang werd gezet vonden er diverse informatiebijeenkomsten plaats voor familie en verwanten, zodat iedereen goed geïnformeerd en voorbereid aan de verhuizing kon beginnen.

Tijdens deze verhuisdag was er een gezellig activiteitenprogramma voor de bewoners en zorgden onze zorgverhuizers voor een soepele verhuizing van de persoonlijke eigendommen naar de nieuwe kamers.

Toen de bewoners aan het eind van de dag naar hun nieuwe kamers gingen was iedereen blij verrast.

Een bewoner gaf zelfs aan ‘Ben ik al verhuisd? Ik heb er helemaal niets van vernomen…’

Ze waren zeer te spreken over hoe mooi alles eruit zag. De kamers waren al helemaal ingericht en zelfs de TV deed het.

Zorgverhuizing vereist specialistische kennis

Om een zorgverhuizing goed uit te voeren is specialistische kennis van belang. Mondial Oostland Verhuizingen is Zorgverhuizingspecialist. Wij zijn het eerste en enige verhuisbedrijf in Groningen die een groot deel van zijn medewerkers heeft opgeleid tot volwaardig en erkend zorgverhuizer. Concreet betekent dit dat onze zorgverhuizers gedrag van cliënten kunnen herkennen en zij bieden extra begeleiding en zorg tijdens de verhuizing. Verder zorgen zij ervoor dat alles op het juiste moment wordt verhuisd. Zo hebben patiënten of cliënten zo min mogelijk last van de verhuizing.

Heeft u binnenkort een zorgverhuizing en wilt u weten wat Mondial Oostland Verhuizingen voor u kan betekenen?

Door onze landelijke dekking zijn wij in staat om van Groningen tot Maastricht zorgverhuizingen uit te voeren, en dit tegen een zeer gunstig tarief. Bel 0598 – 39 98 20 voor het inplannen van een afspraak, vul het contactformulier of e-mail: info@oostland.com. Één van onze medewerkers neemt contact met u op.