Menu

Een 40ft container verhuizen? Mondial Oostland heeft de oplossing

Ook voor het transport en verhuizen van grote containers draait Mondial Oostland Verhuizingen zijn hand niet om.  Naast nationale verhuizingen verzorgt Mondial Oostland met enige regelmaat internationale verhuizingen in Europa maar ook ver daarbuiten.

Wij zijn gespecialiseerd in speciale vrachten en hebben zelfs beveiligde opslagloodsen om deze containers veilig onder te brengen. Bijvoorbeeld deze 40ft container, die wel 12 meter lang is. Hier ziet u hoe de container, met behulp van een kraan, op de grond is gezet.

Erkende verhuizer, wel zo vertrouwd

Deze lading is bestemd voor China, Mondial Oostland verzorgt dit soort transporten met enige regelmaat voor haar zakelijke en particuliere relaties.

Wij hebben kennis van de wet- en regelgeving, douane en invoerrechten in de landen van bestemming en zijn aangesloten bij EGM, een samenwerkingsverband van meer dan 400 internationale verhuisbedrijven. Verder is Mondial Oostland gecertificeerd Erkende Verhuizer. Wel zo vertrouwd.

Meer weten?

Wilt u verhuizen, heeft u tijdelijk opslag nodig of heeft u een andere verhuisvraag? Neem contact op met de verhuisadviseurs van Mondial Oostland Verhuizingen, bel 0598 – 39 98 20, stuur een e-mail of vraag direct een verhuisofferte aan. Mondial Oostland Verhuizingen verzorgt uw zorgeloze verhuizing.

Oostland Grote container verhuizen geen probleem