Menu

250 verhuisdozen voor Voedselbank Midden-Groningen

In verband met Corona is er bij Voedselbank Midden-Groningen een dringende behoefte aan verhuisdozen en grote papieren tassen. Mondial Oostland Verhuizingen heeft geheel belangeloos 250 verhuisdozen gedoneerd. Zo wordt niet alleen de tijd van inpakken verkort, maar kan de voedselbank ook volgens Corona richtlijnen werken.

Voedselbank Midden-Groningen

In verband met de Corona richtlijnen verdeelt Voedselbank Midden Groningen de voedingspakketten nu zoveel mogelijk vanuit dozen. Normaliter staan de levensmiddelen klaar in kratten. Klanten pakken vanuit deze kratten de voeding over in de eigen boodschappentas.

Omdat er bij Voedselbank nu hooguit twee personen in de ruimte aanwezig mogen zijn wordt het voedsel nu vooraf over de verhuisdozen, en/of in grote papieren tassen verdeeld. De klant kan bij binnenkomst één van deze verhuisdozen/tassen oppakken om mee te nemen. Elders op het terrein van de voedselbank zijn er verschillende mogelijkheden om de voedingsmiddelen over te pakken in de eigen boodschappentas. Meer over de Voedselbank vindt u hier.

MVO

Met regelmaat komt Mondial Oostland Verhuizingen in actie voor goede doelen. MVO is een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering en wij dragen dan ook graag een steentje bij aan onze maatschappij. Meer informatie over MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen in Groningen  vindt u hier.