Menu

100% NL Helpt, verhuizing van Muntendam naar Noordbroek

Weet u het nog? Op 2 april was Jan Smit, verhuisadviseur bij Mondial Oostland Verhuizingen, te horen in de uitzending van 100% NL helpt. Tijdens die uitzending werd de hulp van ons Erkende Verhuisbedrijf ingeroepen en de vraag gesteld om voor een mevrouw geheel belangeloos een verhuizing van Muntendam naar Noordbroek uit te voeren.

Aangezien wij het belangrijk vinden om klaar te staan voor onze medemens hebben wij gehoor gegeven aan deze hulpvraag. Half mei was het zover, onze verhuizers hebben de verhuizing uitgevoerd en daarna ontvingen wij dit mooie bedankt bericht:

“Zonder jullie was mij dit echt nooit gelukt. De heren hebben onwijs goed werk gedaan. Het ging sneller dan ik had verwacht! Wat een rust heeft het mij gegeven.  Alleen wel onwennig dat al het werk je uit handen wordt genomen. Ik blijf in herhaling vallen, maar wat ben ik jullie dankbaar!”

Van zo’n bericht worden wij uiteraard heel blij bij Mondial Oostland. Het is plezierig om te weten dat de hulp die wij verleend hebben zo gewaardeerd wordt en dat mevrouw op deze manier zorgeloos kon verhuizen van Muntendam naar Noordbroek.

MVO

Meer over MVO bij Mondial Oostland Verhuizingen vindt u op deze pagina.

Over 100% NL Helpt

Hier vindt u meer informatie over 100% NL Helpt, Het platform dat in het leven is geroepen om mensen te helpen met een klein of groot gebaar.

Gerelateerd nieuws:

Item op 100% NL helpt

Mondial Movers