Menu

Verhuizing van Valthermond naar woonark in Meerstad

Wonen op het water, voor veel mensen een lang gekoesterde wens, voor onze klanten een droom die uitkwam. Op 20 mei jl. heeft ons verhuisteam een succesvolle verhuizing van Valthermond naar een woonark in Meerstad uitgevoerd. Tijdens deze particuliere verhuizing is 45m3 huisraad, inclusief een piano, binnen één dag overgebracht naar het nieuwe woonadres van onze klanten.

Piano naar onderste woonlaag

Voorafgaand aan deze particuliere verhuizing was het nog even spannend of de piano naar zijn uiteindelijke plek gebracht kon worden, de onderste woonlaag in de woonark. De uitdaging; deze woonlaag is alleen bereikbaar via een wenteltrap en een piano is zwaar en groot. Dat vraagt om de nodige vakkennis!

Voordat er definitieve ‘go’ geven is, om de piano naar zijn definitieve plaats te brengen, heeft de verhuisadviseur verschillende zaken onderzocht en gecontroleerd. Daarbij is nagegaan of de draaicirkel van de trap groot genoeg was en of de verhuismedewerkers de werkzaamheden veilig en volgens Arbo-richtlijnen konden verrichten.

Alle seinen stonden op groen en mede dankzij de inzet van ons gespecialiseerde verhuisteam is het gelukt! Een uitdagende klus, maar ook deze verhuizing is met recht geslaagd te noemen.

Meer weten over het verhuizen van een piano? Lees hieronder verder.

Piano verhuizen, de aanpak van Mondial Oostland

Het verhuizen van een piano is een vak apart. De ervaren verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen hebben de juiste kennis in huis en gebruiken een speciale techniek om uw piano met zorg te verhuizen. Uw piano wordt voorzien van de juiste beschermingsmiddelen, zodat er tijdens de verhuizing geen beschadigingen aan uw instrument of in de woning kunnen optreden.

Tip voor de verhuizing van uw piano

Controleer uw inboedelverzekering

Wilt u een piano of vleugel verhuizen? Controleer voorafgaand aan uw verhuizing altijd uw inboedelverzekering. Mondial Oostland Verhuizingen sluit voor elke standaard verhuizing een garantiecertificaat af met een allriskverzekering tot € 100.000,00. Voor u de garantie dat uw dierbare piano goed verzekerd is tijdens uw verhuizing.

Meer weten

Wilt u meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen bij een pianoverhuizing? Bel 0598 – 399 820 en spreek direct met één van onze verhuisadviseurs. U kunt ook het contactformulier invullen, of een offerteaanvraag indienen en wij nemen contact met u op.