Menu

Verhuizen naar Meerstad

Gaat u verhuizen naar Meerstad? Goed dat u verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen gevonden heeft!

Verhuizen naar Meerstad

Liggend aan het Woldmeer is Meerstad het groene en waterrijke stadsdeel van Groningen. Wanneer u gaat verhuizen naar Meerstad dan kiest u voor rust en ruimte. Want in Meerstad staan natuur, vitaal leven en duurzaamheid centraal.

Stel uw verhuisvragen!

Milieuvriendelijk verhuizen naar Meerstad

Wilt u zonder zorgen en milieuvriendelijk verhuizen naar Meerstad? Dat kan met Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen. Mondial Oostland Verhuizingen is bewust duurzaam verhuisbedrijf.  Voor uw verhuizing gebruiken wij luchtgeveerde MAN Euro 6 verhuiswagens, deze voertuigen hebben een laag brandstofverbruik en een lage CO2 uitstoot. Daarnaast kunnen wij elektrische vervoersmiddelen inzetten en wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke verpakkingen. Verder zijn onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten voorzien van ledverlichting.

Offerte aanvragen

Hart voor verhuizen

Ons verhuisteam bestaat uit professionals met hart voor verhuizen. Uw verhuizing verloopt soepel en uw waardevolle inboedel is in veilige handen. U wordt vakkundig en met de juiste kennis verhuisd.

Bekijk de video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Wilt u verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zich daarnaast ook inzet voor mens en milieu, dan bent u bij Mondial Oostland aan het juiste adres. Het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen kent de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat uw waardevolle inboedel schadevrij van a naar b verhuist. Een ander groot voordeel om ons Erkende Verhuisbedrijf in te schakelen; uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot € 100.000,.

Mondial Oostland kent een rijke historie, sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven, particulieren en zorginstellingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn Erkende Verhuizer en ISO 14001, ISO 9001, VCA 2008.05.1en KSO gecertificeerd [Voor dit certificaat worden de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden].

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

Een particuliere verhuizing, kantoorverhuizing of een zorgverhuizing vraagt om een deskundige aanpak. De professionele verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen hebben de kennis in huis en zijn bijvoorbeeld speciaal opgeleid tot zorgverhuizer. Vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen, verzorgt ons verhuisteam verhuizingen door heel Nederland en ook internationaal. Een aantal locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Offerte aanvragen

Internationaal verhuizen of emigreren?

Gaat u Internationaal verhuizen of emigreren? Binnen Europa, naar bijvoorbeeld Zweden of Frankrijk? Of gaat u verhuizen overzee, naar Canada of Verenigde Staten? U kunt rekenen op Mondial Oostland Verhuizingen voor uw internationale verhuizing. Geen locatie is ons te ver en wij hebben de kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van invoerrechten en douane faciliteiten. Ontvang een persoonlijk advies en neem contact op met een van onze verhuisadviseurs.

Offerte aanvragen

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag, daarom geven wij u graag enkele verhuistips.

  1. Om uw verhuizing overzichtelijk te houden kunt u het beste ruim op tijd beginnen met het inpakken van de dozen, bijvoorbeeld iedere dag een paar.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Voorzie elke doos van een nummer en vermeld daarop de kamer waar deze doos naar toe moet.
  4. Maak per kamer een lijst/overzicht. Noteer het nummer van de doos, vermeld daarnaast de inhoud van deze verhuisdoos, zo worden de dozen naar de juiste ruimte gebracht en kunt u op een later moment uw spullen eenvoudig terugvinden.
  5. Laat op het overzicht ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Spullen die u regelmatig gebruikt pakt u als laatste in.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deuren passen.
  8. Een wasmachine verhuist u met een vastgezette trommel.
  9. Belangrijke papieren kunt u het beste in uw handbagage bewaren.

Verhuizing naar Meerstad? Informeer naar de verhuiskosten!

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Meerstad? Vul dan het offerteformulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschreven welke verhuisservice u kunt verwachten en hoeveel uw verhuizing kost.

Offerte aanvragen

Informatie over verhuizen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. U kunt hier een informatiepakket aanvragen met tips en handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing binnen- naar of vanaf Meerstad? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen

 

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland verhuizingen verzorgt ook beveiligde en geklimatiseerde opslag van boedels, inventaris en archieven. Handig wanneer u gaat verhuizen en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel beveiligd wilt opslaan.

Bij Mondial Oostland Verhuizingen begrijpen wij dat u voor de opslag van uw waardevolle bezittingen alleen datgene wilt betalen van wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst van huurcontracten is. Lees meer over de inboedelopslag bij Mondial Oostland Verhuizingen of gebruik onderstaande button en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Referenties

Benieuwd naar wat klanten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen zeggen? U leest het hier.

Meer weten?

Het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen staat voor u klaar. Bel 0598 – 39 98 20 of neem contact op en plan direct een vrijblijvende afspraak in om uw verhuiswensen en de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Offerte aanvragen

Brochures

 

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen naar Meerstad!