Menu

Verhuizen naar Blauwestad

Gaat u verhuizen naar Blauwestad? Goed dat u verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen gevonden heeft!

Verhuizen naar Blauwestad

Blauwestad is een dorp in de gemeente  Oldambt, provincie Groningen. Sinds december 2005 is de plaatsnaam officieel erkend en Erkende Verhuizer Mondial Oostland Verhuizingen zorgt dat u zorgeloos kunt verhuizen naar Blauwestad.

Stel uw verhuisvragen!

Milieuvriendelijk verhuizen naar Blauwestad

Wilt u zonder zorgen en milieuvriendelijk verhuizen naar Bauwestad? Dat kan met de Erkende Verhuizers van Mondial Oostland Verhuizingen.

Mondial Oostland Verhuizingen is bewust duurzame verhuizer. Voor uw verhuizing worden luchtgeveerde MAN Euro 6 verhuiswagens ingezet, deze voertuigen verbruiken weinig brandstof en hebben een lage CO2 uitstoot. Ook kunnen wij elektrische vervoersmiddelen inzetten en wij gebruiken milieuvriendelijke verpakkingen. Onze klasse 3 beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteiten zijn voorzien van duurzame ledverlichting.

Hart voor verhuizen

Ons verhuisteam bestaat uit professionele en ervaren verhuizers, met hart voor verhuizen. U wordt professioneel en met de juiste kennis verhuisd, zo is uw waardevolle inboedel in veilige handen en verloopt uw verhuizing soepel.

Bekijk de video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

Betrouwbaar verhuisbedrijf

Wilt u verhuizen met een betrouwbaar verhuisbedrijf dat zich daarnaast ook inzet voor mens en milieu, dan bent u bij Mondial Oostland aan het juiste adres. Het verhuisteam van Mondial Oostland Verhuizingen kent de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat uw waardevolle inboedel schadevrij van a naar b verhuist. Een ander groot voordeel om ons Erkende Verhuisbedrijf in te schakelen; uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot € 100.000,–.

Mondial Oostland Verhuizingen heeft een rijke historie; sinds 1928 verhuizen wij vele boedels van bedrijven, particulieren en zorginstellingen, zowel nationaal als internationaal. Dat doen wij vanuit onze vestiging in Kolham, Groningen. Een particuliere verhuizing, kantoorverhuizing of een zorgverhuizing vraagt om een deskundige aanpak. Onze professionele verhuizers hebben de kennis in huis en zijn bijvoorbeeld speciaal opgeleid tot zorgverhuizer.

Mondial Oostland is naast Erkende Verhuizer ook ISO 14001, ISO 9001, VCA 2008.05.1en KSO gecertificeerd [Voor dit certificaat worden de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties aangehouden].

Offerte aanvragen

Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen

De Erkende Verhuizers van verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen verzorgen verhuizingen door heel Nederland en ook internationaal. Een aantal locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Internationaal verhuizen of emigreren?

Gaat u Internationaal verhuizen of emigreren? Binnen Europa, naar bijvoorbeeld Zweden of Frankrijk? Of gaat u verhuizen overzee, naar Canada of Verenigde Staten? U kunt rekenen op Mondial Oostland Verhuizingen voor uw internationale verhuizing. Geen locatie is ons te ver en wij hebben de kennis van actuele wet- en regelgeving op het gebied van invoerrechten en douane faciliteiten. Ontvang een persoonlijk advies en neem contact op met een van onze verhuisadviseurs.

Verhuistips

Verhuizen doet u niet iedere dag, daarom geven wij u graag enkele verhuistips.

  1. Wanneer u ruim op tijd begint met pakken en iedere dag enkele dozen inpakt dan blijft uw verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld daarop naar welke kamer deze doos moet worden gebracht.
  4. Maak een lijst/overzicht per kamer, noteer het nummer van de doos en vermeld daarnaast de inhoud van deze verhuisdoos, zo kunt u op een later moment uw spullen eenvoudig terugvinden.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Spullen die u regelmatig gebruikt pakt u als laatste in.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deuren passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met een vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in uw handbagage.

Verhuizing naar Blauwestad? Informeer naar de verhuiskosten!

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn voor uw verhuizing naar Blauwestad? Vul dan het offerte formulier in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschreven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Offerte aanvragen

Informatie over verhuizen

Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over verhuizen. Want de eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing binnen- naar of vanaf Blauwestad? Vraag dan een offerte aan!

Offerte aanvragen

Beveiligde en geklimatiseerde opslag

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van boedels, inventaris en archieven. Ideaal wanneer u gaat verhuizen en tijdelijk of voor een langere periode uw inboedel beveiligd wilt opslaan.

Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt. Daarom betaalt u bij ons per week. Dit betekent dat u maximaal één week opzegtermijn heeft en dat er geen tussenkomst van huurcontracten is.
Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Referenties

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Meer weten?

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Het verhuisteam staat voor u klaar.

Offerte aanvragen

Brochures

 

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen naar Blauwestad!