Menu

Verhuizen in Midden-Groningen

Met Mondial Oostland Verhuizingen, de Erkende Verhuizer in Midden-Groningen, kunt u zorgeloos en duurzaam verhuizen in Midden-Groningen, Nationaal en Internationaal. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verhuizen van particulieren, bedrijven en organisaties, het professionele verhuisteam en met het duurzame wagenpark, zijn wij de perfecte verhuispartner om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen.

Mondial Oostland Verhuizingen is Erkende Verhuizer en gespecialiseerd Zorg verhuisbedrijf. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor in Kolham (Midden-Groningen) voor meer informatie, of gebruik onderstaande button en stel uw verhuisvraag direct.

Stel uw verhuisvragen!

Verhuizen in Midden-Groningen

Zorgeloos verhuizen in Midden-Groningen, in (Noord) Nederland, maar ook Internationaal. Sinds 1928 is Mondial Oostland Verhuizingen actief en verhuizen wij vele boedels van bedrijven, particulieren, onderwijs- en zorginstellingen. Omdat ons verhuisbedrijf vaak verhuizingen voor particulieren en kantoor- en projectverhuizingen uitvoert in de regio Midden-Groningen, ziet u onze Erkende Verhuizers regelmatig rondrijden. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Verhuisbedrijf Midden-Groningen

Sinds 1928 heeft Mondial Oostland vele boedels van particulieren en bedrijven in Midden-Groningen en omstreken verhuisd. Bekijk de video en ontdek binnen één minuut wat wij voor u kunnen betekenen.

Internationaal verhuizen Midden-Groningen

Gaat u Internationaal verhuizen kies dan voor Mondial Oostland Verhuizingen en verhuis zonder zorgen met ons Erkende verhuisbedrijf. Overigens is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in de regio Midden-Groningen, geen locatie is ons te ver, zowel nationaal als internationaal. In Europa of voor uw verhuizing overzee kunt u op de verhuisservice van onze professionele verhuizers rekenen. Andere locaties in Nederland waar verhuisbedrijf Mondial Oostland o.a. verhuizingen verzorgt:

Emigreren

Heeft u plannen om te emigreren? U treft hier een overzicht aan van onze internationale bestemmingen. Neem contact op met een van onze verhuisadviseurs en ontvang een persoonlijk advies.

Verhuistips

Wij geven u graag enkele verhuistips die bijdragen aan uw zorgeloze en soepele verhuizing, want verhuizen doet u niet iedere dag.

De voorbereiding

Selecteer het verhuisbedrijf dat bij u past

Zorgeloos verhuizen doet u met Mondial Oostland Verhuizingen. De Erkende Verhuizer uit Noord-Nederland. Sinds 1928 verzorgen wij met veel plezier op professionele wijze de verhuizingen van particulieren en projectverhuizingen voor de zakelijke markt.

De verhuisdag

Meer verhuistips vindt u hier

  1. Begin ruim op tijd met pakken en pak elke dag enkele dozen in, zo blijft de verhuizing overzichtelijk.
  2. Gebruik voor elke kamer aparte dozen.
  3. Geef elke doos een nummer en vermeld naar welke kamer de doos moet worden gebracht.
  4. Maak per kamer een overzicht van de dozen en noteer bij de nummers de inhoud van de doos.
  5. Laat op het overzicht wat ruimte over voor bijzonderheden en vermelding van waardevolle spullen.
  6. Zorg dat spullen die regelmatig gebruikt worden eenvoudig terug te vinden zijn.
  7. Meet grote spullen op en check of deze door de deur passen.
  8. Verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.
  9. Bewaar belangrijke papieren in de handbagage.

Verhuiskosten

Wil uw weten hoe hoog de verhuiskosten zijn? Vul dan het offerteformulier  in en wij sturen u een duidelijke verhuisofferte toe. Hierin staat omschrijven hoe hoog de kosten zijn maar ook welke verhuisservice u kunt verwachten.

Zorgeloos verhuizen naar Midden-Groningen

De eerste stap naar een zorgeloze verhuizing is goede voorlichting. Hier kunt u een informatiepakket aanvragen, met handige informatie over verhuizen. Wilt u een prijsopgave voor uw verhuizing naar of vanaf Midden-Groningen? U kunt hier direct een offerte aanvragen!

Opslag van archieven, inventaris en inboedel

Mondial Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in beveiligde en geklimatiseerde opslag van archieven, inventaris en inboedel in Midden-Groningen. Dit is ideaal wanneer u voor een korte of langere termijn opslagruimte nodig heeft. Wij begrijpen dat u voor uw opslag alleen datgene wilt betalen wat u gebruikt.

U slaat gewoon uw goederen op en betaalt per week voor de opslag in ons magazijn. Lees meer over de inboedelopslag van Mondial Oostland Verhuizingen.

Bekijk de referenties

Meer weten over de aanpak van Mondial Oostland Verhuizingen? Bekijk onze referenties.

Kantoorverhuizingen in Midden-Groningen

Heeft u verhuisplannen voor uw bedrijf of zorginstelling in de omgeving van Midden-Groningen? Mondial Oostland Verhuizingen zorgt op professionele wijze uw projectverhuizing en/of werkplekverhuizing. Lees hier meer.

Heeft u een verhuisvraag?

Bel 0598 – 39 98 20 of mail naar info@oostland.com, en plan direct een vrijblijvende afspraak in om de mogelijkheden door te nemen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.

Mondial Oostland Verhuizingen, zorgeloos verhuizen in en om Midden-Groningen!