Verhuisbedrijf Zweden

Ikea, Volvo en Gardena. Bekende merken in onze Nederlandse maatschappij maar allemaal afkomstig uit Zweden. Verhuist u binnenkort naar Zweden en bent u op zoek naar iemand die weet hoe een emigratie / verhuizing naar Zweden in zijn werk gaat? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen aan het goede adres.

Zorgeloos verhuizen naar Zweden met Oostland Verhuizingen

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de- en montage van uw meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een duidelijke verhuisofferte waarin meerdere opties mogelijk zijn.

Groupage ritten naar Zweden

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing vanuit of naar Zweden? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een heldere verhuisofferte. Tip: Op deze website over Zweden vindt u allerlei handige informatie ter voorbereiding op uw overweging om naar Zweden te verhuizen / emigreren.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Zorgeloos Verhuizen naar Zweden = Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen