Verhuisbedrijf Noorwegen

Het land van de fjorden en elanden lonkt voor veel Nederlanders. Bent u helemaal in de Scandinavische sferen gekomen en gaat u emigreren? Erkend Verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen uit de provincie Groningen helpt u graag bij een zorgeloze verhuizing naar Noorwegen.

Onze chauffeurs / verhuizers rijden met regelmaat in Noorwegen en Scandinavië, daarom weten ze de weg en zijn ze op de hoogte van de procedures in Noorwegen en andere landen binnen Scandinavië. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan. Wij zijn expert als het om internationaal verhuizen gaat.

Zorgeloos verhuizen naar Noorwegen kunt u beter aan verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen overlaten!

Mondial Oostland Verhuizingen voor zorgeloos verhuizen naar Noorwegen

Wanneer u gaat emigreren naar Noorwegen, omdat u bijvoorbeeld in Noorwegen gaat werken, dan zijn er naast uw verhuizing veel zaken die u moet regelen. Een heel karwei, zo weten wij uit ervaring. Mondial Oostland Verhuizingen neemt u graag de zorgen van uw verhuizing uit handen.

Uw spullen veilig en optimaal beschermd verhuizen naar Noorwegen? Zo werkt het bij Mondial Oostland Verhuizingen.

Voordat u gaat verhuizen plannen wij een persoonlijke afspraak met u in.
Tijdens een persoonlijke kennismaking en bezoek aan uw woning, taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel en bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden, met betrekking tot het inpakken van uw inboedel en de demontage en montage van meubels.

Inpakken gebeurt bijvoorbeeld dozen en speciaal verpakkingsmateriaal, zoals matrashoezen, schilderijboxen en garderobedozen. Grote items, zoals auto’s en motoren, kunnen worden ingekrat. Uw persoonlijke bezittingen en inboedel zijn gegarandeerd goed beschermd en optimaal beveiligd tijdens transport en komen in prima staat aan bij uw nieuwe woonhuis.

Taxatie en verhuisofferte voor uw verhuizing naar Noorwegen

Op basis van de taxatie en uw wensen ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties voor uw verhuizing naar Noorwegen. Benieuwd naar een verhuisofferte omdat u gaat emigreren naar Noorwegen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Inboedelopslag tijdens uw verhuizing naar Noorwegen

Uw inboedel (tijdelijk) opslaan, omdat u niet direct uw nieuwe woning in Noorwegen kunt betrekken? Geen zorgen: Mondial Oostland Verhuizingen is in het bezit van opslagloodsen waar wij uw spullen in beveiligde ruimten en containers kunnen stallen.

Mondial Oostland Verhuizingen: betrouwbaar en professioneel internationaal verhuizen naar Noorwegen

Wij zijn Erkend Verhuizer, lid van EMG groep (European Moving Group) en in het bezit van FEDEMAC certificaat. Met Mondial Oostland Verhuizingen bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele partij voor uw internationale verhuizing naar Noorwegen.

De juiste papieren bij de Noorse douane

Wij zijn op de hoogte van de bijzondere regels en bepalingen die gelden voor transport en invoer op continenten en afzonderlijke landen. Zo ook voor de regelgeving in Noorwegen en andere Scandinavische landen. Mondial Oostland Verhuizingen heeft onder andere ervaring met de overdracht van de juiste papieren bij de douane. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw goederen zo verpakt zijn dat deze optimaal beschermd zijn tijdens transport, over zee of over de weg, en veilig en ongeschonden aankomen op de plek van bestemming. Zo helpen wij u om zorgeloos te verhuizen naar het buitenland.

Groupage ritten naar Noorwegen: aantrekkelijke verhuistarieven voor u!

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden. We verhuizen regelmatig naar en vanuit o.a.: Stavanger, Oslo, Sandefjord, Kristiansand, Trondheim, Sotra, Tingvoll, Bergen, Moss, Alesund, Drammen, Lillehammer, Halden, Narvik, Loddefjord, Hamar, Balestrand, Haugesund, Kongsberg, Nannestad, Sarpsborg, Kristiansund, Langesund, Larvik, Harstad, Tromso, Leirsund en Fredrikstad.

Informeer naar onze mogelijkheden en bel 0598 – 39 98 20 of stuur een e-mail naar info@oostland.com.

Informatie en eisen bij emigreren naar Noorwegen

Op deze website vindt u allerlei handige informatie en eisen over emigreren naar Noorwegen.

Referenties van klanten van Mondial Oostland Verhuizingen

Benieuwd hoe onze klanten hun verhuizing met Mondial Oostland Verhuizingen hebben ervaren? Bekijk hier enkele referenties.

Uw inboedel (tijdelijk) beveiligd opslaan

Mondial Oostland Verhuizingen is naast verhuizen ook gespecialiseerd in opslag van archieven, meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen, emigreren, en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan. Bij Mondial Oostland Verhuizingen maken wij gebruik van een opslagregistratiesysteem, goederen, huisraad en archieven van onze klanten zijn op deze manier snel vindbaar. Het is op deze manier ook mogelijk om tussentijds uw spullen uit onze opslag halen, direct wanneer dat nodig is. Opslag kan op verschillende manieren plaatsvinden, in afgesloten containers, stellingen of in vrije ruimten.

Uw waardevolle bezittingen (tijdelijk) opgeslagen in een optimale omgeving

Bij Mondial Oostland Verhuizingen ligt uw waardevolle bezit opgeslagen onder optimale omstandigheden: onze terminals zijn droog, verwarmd, stofvrij en beveiligd. Opslag bij Oostland betekent dat uw goederen in topconditie blijven tot het moment dat u ze weer nodig heeft.
Vraag nu een offerte aan, bel: 0598 – 39 98 20 of mail naar: info@oostland.com

Zorgeloos verhuizen vanuit of naar Noorwegen?

Vraag nu een informatiepakket aan met handige informatie over Internationaal verhuizen. Bel: 0598 – 39 98 20 of mail naar: info@oostland.com en wij plannen direct een persoonlijke afspraak in, voor een opname en een verhuisofferte afgestemd op uw wensen. Wij staan graag voor u klaar en regelen uw zorgeloze verhuizing van of naar Noorwegen.

Brochures
Internationale verhuizing Nederlands
Internationale verhuizing Engels
Veilig opgeborgen

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Noorwegen!