Verhuisbedrijf Nieuw-Zeeland

Reist u binnenkort in de voetsporen van onze voorvader Abel Tasman (geboren te Lutjegast, Gronigen)? Dan verzorgen wij graag uw complete verhuizing naar Nieuw-Zeeland.

Ervaring en een eigen netwerk van agenten

Met een ruime ervaring en een eigen netwerk van agenten via The Moving Company (Auckland, Wellington en Christchurch) helpen wij u om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Zorgeloos Verhuizen betekent voor uw verscheping o.a. een deugdelijke zeewaardige verpakking van uw inboedel. Voor Nieuw-Zeeland komen daarbij de vele en strenge voorschriften over wat wel en niet mag worden ingevoerd in Nieuw-Zeeland.

Verhuizen naar Nieuw-Zeeland per zeecontainer

Het vervoer naar Nieuw-Zeeland geschiedt per zeecontainer. Na de verscheping zorgt onze agent dat de lading wordt ingeklaard bij douane en MAF en dat het gelost en uitgepakt wordt. Omdat wij veel verhuizingen naar Nieuw-Zeeland verzorgen, kunnen wij kleinere zendingen gemakkelijk meenemen tegen aantrekkelijke tarieven.

Verhuiskosten

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing naar Nieuw-Zeeland? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en vervolgens bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Interessante informatie

Alles wat je moet weten wanneer je naar Nieuw-Zeeland wilt emigreren