Verhuisbedrijf Frankrijk

“Leven als god in Frankrijk.” U kent het spreekwoord. Frankrijk is vakantieland nummer 1. Veel Nederlanders ervaren inmiddels dat het hele jaar in Frankrijk wonen zeker je leven verrijkt.

Plannen om te verhuizen naar Frankrijk?

Bent u bezig met plannen om te verhuizen- emigreren naar het land van de wijn, stokbrood en kaas? Hebt u uw droomhuis misschien al gevonden of nog op zoek in de streek van uw dromen?

Internationale verhuisadviseurs van Oostland Verhuizingen

Dan is dit wellicht het moment om vrijblijvend al met één van onze internationale verhuisadviseurs van gedachten te wisselen over de diverse mogelijkheden voor het verhuizen van uw inboedel naar Frankrijk. We kunnen het zo bescheiden mogelijk houden, u zorgt zelf bijvoorbeeld voor het inpakken van de verhuisdozen en assisteert onze verhuizers bij inladen en/of uitladen van onze verhuiswagen.

Samenwerking met onze Franse partners

Wenst u alle zaken bij de verhuizing aan vakmensen over te laten, dan zorgen wij daar voor met onze ervaren internationale verhuizers en zo nodig in samenwerking met onze Franse partners: Les Gentlemen du Déménagement (135 vestigingen in Frankrijk). We hebben wekelijks verhuizingen- ritten naar Frankrijk en kunnen u dus verhuizen op het moment dat het u schikt en daarbij concurrerende tarieven aanbieden.

Verhuiskosten

Wenst u meer informatie over uw verhuizing naar Frankrijk en wellicht een vrijblijvende afspraak met één van onze Frankrijk specialisten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een aantrekkelijke verhuisofferte.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Op deze website over Frankrijk vindt u allerlei handige informatie.

Bekijk ook eens 100 best things to do in France.

Zorgeloos Verhuizen naar Frankrijk = Verhuisbedrijf Oostland Verhuizingen!