Verhuisbedrijf Duitsland

Duitsland is aantrekkelijk voor Nederlanders. We spreken de taal, of kunnen deze goed leren, Duitse ondernemingen nemen graag Nederlanders in dienst en woningen zijn zeker betaalbaar en degelijk gebouwd.

Internationale verhuisadviseurs van Oostland Verhuizingen

Hebt u al een woning gevonden of bent u nog op zoek naar een woning? Dan is dit wellicht het moment om vrijblijvend al met één van onze internationale verhuisadviseurs van gedachten te wisselen over de diverse mogelijkheden voor het vervoer van uw inboedel. We kunnen het zo bescheiden mogelijk houden, u zorgt zelf bijvoorbeeld voor het inpakken van de verhuisdozen en assisteert onze verhuis-team bij inladen en/of uitladen.

Samenwerking met onze Duitse partners

Wenst u alle zaken bij de verhuizing aan vakmensen over te laten, dan zorgen wij daar voor met onze ervaren internationale verhuizers en zo nodig in samenwerking met onze Duitse partners: Deutsche Möbelspedition (DMS) (75 vestigingen in Duitsland). We hebben dagelijks mogelijkheden naar Duitsland en kunnen u dus verhuizen op het moment dat het u schikt en daarbij concurrerend aanbieden.

Verhuiskosten

Wenst u meer informatie en wellicht een vrijblijvende afspraak met één van onze Duitsland specialisten? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Op deze website over Duitsland vindt u allerlei handige informatie.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.

Mondial Oostland Verhuizingen = Zorgeloos Verhuizen naar Duitsland!